Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnego rodzaju

przyjechal kurier, a ja..

Polecane posty

Gość pewnego rodzaju

zaskoczyl mnie, nie zadzwonil... a ja w spodniach dresowych taty, w starej bluzie, bez stanika i w ogole taka wymietolona brzydka musialam mu otworzyc drzwi, jeszcze sie trzese z nerwow i wstydu, pocieszcie :O

Gość pełen relaks
wiesz, do ilu domów on dziś zaglądał? myslsiz, że cię pamięta :D

Gość aloha dJ Lilianna
mój chłopak jest kurierem i zawsze mi opowiada o różnych takich historiach jak twoja haha.

Gość ale laski są głupie
no i co z tego? na randke z nim idziesz? żenisz się z nim? :O

Gość pewnego rodzaju
no wlasnie wiem, ze w koncu facet to patrzy na kobitki i ocenia pewnie juz go nigdy w zyciu nie zobacze, ale tak mi nieswojo ;)

Ja mialam to samo rano:D zapomnialam, ze ma przyjsc gosc z nowym modemem, a ja taka zaspana jeszcze, rozczochrana, nieumalowana, w dresie:) ale co z tego, w koncu u siebie w domu jestem, moge wygladac jak chce:P

Gość fjhgmjgtuk
w żuciu nie przyszłoby mi do głowy stroić się dla kuriera:) Pilnuję tylko, żeby nie być w samej bieliźnie. Nie znasz faceta, więc co się przejmujesz, jak do lekarza idziesz z grypą to też się trzęsiesz z nerwów, ze cię widział zakatarzoną i chorą?

Gość aloha dJ Lilianna
a po za tym myślisz że taki kurier zwraca na ciebie uwagę?? on tylko marzy o tym aby rozwiezc wszystkie paczki jak najszybciej i jechac do domu! kto by się tam przejmował....

Gość pewnego rodzaju
tutaj dzialal aspekt zaskoczenia, zleklam sie ze ja taka saute jak ide do lekarza z grypa to mam wszystko pod kontrola :) a dresach taty chodze, bo sa wygodne, sama nie mam takich spodni "na luzaka"

Gość aloha dJ Lilianna
Wolna Polsko a może raczej kuriera z GLS ?? Autorko wątku, przyznaj się z jakiego jesteś miasta, może ze śląska?? :D

Gość ale laski są głupie
:O:O:O

Gość I poważnie się tak przejmujesz
? :O A ja się dziwię mojej teściowej, że jak wychodzi z psem w środku nocy to musi się ubrać, uczesać i podmalować, bo może ją ktoś zobaczy :O

Gość pewnego rodzaju
hahah, dobry pomysl ze szpilkami i winkiem na stole :D ale wiecie co jest pocieszajace? w wielkim pospiechu zdarzylam jeszcze chwycic perfumy i sie wypachnic, takze przynajmniej jeden z kuriera zmyslow mogl nie doznac urazu:)

Gość pewnego rodzaju
nie to, zebym sie nie myla - po prostu spryskanie sie perfumami to byla jedyna rzecz ktora zdarzylam zrobic :)

Gość aloha dJ Lilianna
kurierzy też się przejmują że muszą pracowac w tych firmowych polarach z brudnymi rękami i w czarnych beznadziejnych spodniach

Gość aloha dJ Lilianna
chociaż mój chłopak i tak twierdzi że wszystkie laski na niego lecą, jak jest w pracy i roznosi te paczki haha:D

To następnym razem powiedz mu przez drzwi, zeby poczekał albo przyjechał za godzinkę, bo Ty musisz najpierw wziąć prysznic, przebrac się, umalować i skoczyc do fryzjera :D:D Na pewno doceni Twoje starania i będzie wyrozumiały :P:P

Gość pewnego rodzaju
moglam go opierdzielic, ze sie nie zapowiedzial gdzies na dwie godziny przed przyjazdem, zebym mogla zrobic sie na bostwo

Gość aloha dJ Lilianna
czarownico paskudna ale powiem ci że na twojego to może rzeczywiście lecą bo przedstawiciel handlowy to zawsze elegancko ubrany i wogole (chociaz nasi faceci i tak wyolbrzymiają jacy to są wspaniali) ale mój facet?? w tym polarku i z rozczochranymi włosami?? bo jak wyjezdza z domu o 4 rano to nawet nie ma czasu ułozyc tych włosów hehe