Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzien dobryy

poronienie

Polecane posty

Gość dzien dobryy

potrzebuję porady, wszystkie objawy wskazują na poronienie.. brałam hormony, odstawiłam na miesiac, bo miałam ogromnie nabrzmiale i bolące piersi, chciałam by to sie uspokoiło i zaczac brać inne tabletki. w tym czasie współżyłam raz, doszło do wytrysku, niby partner nie doszedł we mnie, ale nie jestem tego pewna.. nie mam okresu, test zrobiłam, wyszedł negatywny. mam natomiast krwotoki, ale to nie jest krew okresowa, ona jest jasna, jakby przejrzysta, do tego przeogromne, paraliżujące bóle brzucha, wcześniej bóle okresowe były umiarkowane. współżyłam w poprzednia sobotę, ból + krwawienie nastąpiło ok tygodnia później, czy w tak krótkim czasie mogło dojść do zapłodnienia i ewentualnego poronienia? wcześniejsze współżycie miało miejsce jeszcze podczas brania tabletek, wiec ta opcja raczej niemożliwa.

Gość ja tam uważam, że jesteś
ok 7 dnia od zapłodnienia zagnieżdża się zarodek w macicy, przedtem zanim dojdzie do zagnieżdżenia to nie jest poronienie tylko samowydalenie nawet niezauważone przez kobietę. Myślę, że masz burzę hormonalną , stąd takie objawy

Gość dzien dobryy
a poronienie o takich objawach jak opisałam występuje po jakim czasie od zapłodnienia?

Gość Kolejna..........
.....która sobie wkręca o matko!!!!

Gość Paulla132
Jak nie wiesz co się dzieje to poprostu idź do ginekologa... A okres po współżyciu był?