Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaqwqwfff

Dziwna koleżanka.

Polecane posty

Gość aaaaqwqwfff

Otóż mam koleżankę, ma na imię Patrycja. Nie jest jakoś wybitnie ładna na twarzy, jest przeciętna, w szkole jest masa o wiele ładniejszych dziewczyn od niej. Jedyne na co rzeczywiście można zwrócić uwagę, to jej włosy: ma bardzo długie (do pasa) i blond. Jej figura też nie jest jakaś wybitna, bo ma króciutkie nóżki, a jej figura też nie jest zbytnio ładna (nie jest gruba, ale chuda też nie). Na dodatek przeklina, potrafi do jakichś małych dzieci powiedzieć po prostu "spierdalaj", tak samo do innych. Klnie na lewo i prawo, chce żeby wszyscy wokół niej skakali... A ludzie (ze szkoły) mimo to ciągle "Patiii jest super" "Pati jest najładniejsza" etc. Skąd się takie coś bierze? p.s. żeby nie było, że jestem zazdrosna czy coś, bo zdaję sobie sprawę, że ja wcale ładniejsza od niej nie jestem (fajniejsza może też). Po prostu się tak nad tym zastanawiam... Bo wokół niej "skaczą" nie tylko osoby tak jak ona wulgarne itp itd, ale także tzw. "wzory do naśladowania".

Ludzie wokól niej skaczą, bo wyczuwają, że jest silną jednostką więc sądzą, że takie wazeliniarstwo przyniesie im korzyści.

Gość aaaaqwqwfff
Z tym, że właśnie ona nie ma wpływowych znajomości i właśnie sama nie potrafi nic załatwić, daltego wszyscy wokół niej skaczą i załatwiają za nią :/