Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzminka

Czy warto szukać faceta na siłe...??? czy poczekać na miłość jaz sama przyjdzie?

Polecane posty

Gość drobna podpowiedź
poczekaj do 30-stki nie siedząc na dupie, ale kształcąc się, obracając w różnych środowiskach i coś się znajdzie lub któryś Cię zauważy. Jeśli to nie da rezultatu, to se zrób dziecko z próbówki i olej chłopów przypadkowych, bo życie np. z pijakiem/chamem/ w dodatku mającym skłonności do bicia, jest milion razy gorsze niż bycie wolną z cudownym dzidziusiem.👄

Gość rozwiedzionaaaaaaaa
a chłopa do łóżka to se znajdziesz kiedy tylko będziesz miała ochotę, poza tym istnieje jeszcze cudowne dildo. Tu masz sensowną definicję seksu: wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość rolada
eeee tam pieprzycie głupoty , co ma być to będzie

Gość Marciniak
Pewnie jestes brzydka inaczej nawet bys nie myslala o tym bo bys miala faceta :P:P

Gość wiedzminka
kolego wyzej, pewnie tak Ci sie skojarzylo sadzac po nicku, otorz zaskocze Cie jestem fajna atrakcyjna dziewczyna, tylko trafiam na dupkow ktorzy maja mnie tak mi sie wydaje do towarzystwa... zebym byla jeszcze pustakiem czy tepa laska ale nie... wiec sie mylisz

Gość Luszczyca
co wy tu głupoty gadacie,po pierwsze kazdy ma w sobie coc wartosciowego i wyglad to nie wszystko,a po drugie sama siebie oceniasz,to chyba nie jest prawdziwe,a po trzecie jak to trfiłaś??poprostu takich przyciagasz swoim sposobem bycia i swoimi schematami charakteru,ze tacy lgna do Ciebie,a nie jest tak,ze co ma byc to bedzie,bo człowiek jest wolny i sam kreuje swoja rzeczywistosć:)uf ile tu sprzeczności

Gość wiedzminka
napsialam tak, poniewaz tak mowia faceci... to Ty pewnie jestes z idealem

Gość Luszczyca
To co mówia faceci to nie jest wogóle wiarygodne,oni zawsze tak mówia jak chca zarwac kobiete:)hehehe,cos taka naiwna wiedzminka:)

Gość wiedzminka
znam swoja wartosc kolezanko,a mezczyzni sa wzrokowcami.... takze pisz sobie co chcesz po mnie to splywa

Gość Szczesliwa88
moim zdaniem nie powinno się szukać na silę faceta, tylko lepiej poczekać. Jak się szuka na siłę, to trafią Ci się same dupki, którzy będą Cię chcieli wykorzystać, a jak poczekasz na tego odpowiedniego to napewno się znajdzie. Ja nie szukałam chłopaka, tylko raz z przyjaciółką pojechałyśmy do znajomego, bo nam się nudziło. Nie było żadnej imprezy, ani nic, bo jak tak jak Ty nie jestem typem imprezowiczki. No i tak spacerowaliśmy sobie z przyjaciółką i kolegą po mieście i na miasto wychodzili jego koledzy i kuzyn. Zapoznaliśmy się, zaczęliśmy rozmawiać. Było bardzo miło. Następnego dnia też postanowiłyśmy pojechać do tego kolegi. No i znowu wyszli jego znajomi i znowu rozkręciła się rozmowa. Tydzień później dostałyśmy zaproszenie na grilla. oczywiście przyjechałyśmy, bo dobrze czułyśmy się w ich towarzystwie. Żadnej z nich nie mówił o seksie itp. No i na tym grillu był kuzyn mojego znajomego. Zaczął mi się podobać i okazało się, że ja jemu również. Zaczęliśmy ze sobą pisać i spotykać się. Niedługo potem byliśmy razem. Obecnie jesteśmy ze sobą już 2 lata i planujemy ślub. Nie szukałam miłości, sama się znalazła i cieszę się z tego bo teraz jestem bardzo szczęśliwa. Pozdrawiam :)

Gość Luszczyca
No wiec włąsnie a co ma wzrok do wartości człowieka,wartosc człowieka to jego wnętrze,głebia,reszta szybko ulega degradacji i jak szybko przychodzi tak szybko odchodzi,ciała jest nietrwałe tylko dusza jest wieczna jak trawa

Gość Luszczyca
Zreszta w dzisiejszych czasach ten kto ma oczy zawsze jest wzrokowcem,,chyba krety nie sa wzrokowcami i chyba nietoprze tez nie sa,pewnie sa inne jeszcze pasozyty które tez nie sa wzrokowcami:)

Gość Łuszczyco
Ty się chyba onanizujesz dildem, bo jesteś starom pannom i stont tyle w Tobie zjadliwości! Masz za to 👄 oczywiście w marzeniach.

Gość Łuszczyco
a Wiedźminka ma rację, że mężczyźni są wzrokowcami i na pierwszy rzut oka zwracają uwagę na nogi z tyłkiem potem cycki z buzią, a intelekt kobiety by nastąpiła erekcja jest nieistotny w danym momencie. No cóż, na Ciebie pewnie już nikt nie rzuca okiem/wzrokiem, współczuję Ci.🖐️

Gość Luszczyca
a to juz jest ocena,podszywaczu,nie jestem ani złosliwa ani panna,dzis juz nie ma starych panien,ku scisłosci,wiec Twoje słowa podszywaczu nie sa prawdziwe i nic nie znacza

Gość Luszczyca
Ni ma czego wspołczuc podszywaczu,jestem szczesliwa i bardzo młoda w przeciwienstwie do Ciebie podszywaczu,a kobiety sa wzrokowcami i ogladaja sie za dobrze zbudowanymi przystojnymi facetami,zeby im mokro sie w majtkach robiło,ale Ty podszywaczu juz masz marne szanse

Gość Łuszczyco
co to za choroba Luszczyca? Czy Ty nie słyszałaś o łuszczycy? Widzisz, obrażasz kobietę, a polskich liter nie znasz, feeeeee

Gość Luszczyca
Ty sama siebie obrazasz podszywaczu,a kto powiedział,że Luszczyca to choroba,widzisz jak zyjesz fantazjami,ala taka kobirta przed 40 to juz wypada z obiegu

Gość Łuszczyco
ja się wcale nie podszyłem, tylko odmieniłem Twoją chorobę pn. "łuszczyca"/"Łuszczyca". No, teraz już wiem, że z powodu łuszczycy nie masz powodzenia u mężczyzn i dlatego siejesz taką złośliwością.

Gość Luszczyca
to bardzo masz duze braki Łuszczyco bo gdybys wymieniała mojego nika a nie chorobe,bo ja jestem zdrowa to powinno być Luszczyco,a nie Łuszczyco,hmm,nalfabetka jeszcze na dodatek,

Gość wiedzminka
Szczesliwa88 kurcze to jeszcze wiecej szczescia Ci zycze, lubie wlasnie czytac takie prawdziwe zyciowe opowiesci fajnie ze Ci sie to przytrafilo... Dobra nie klocmy sie tutaj, dzieki Wam za wszelkie rady, ja to tak mysle ze pewnie poczekam, na ta wlasciwa osobe... bede unikac portali randkowych itd... jak ma byc to bedzie, tak jak mowicie zajmie sie zyciem, przyjemnosciami, zabawa, a te zakochane pary ktore sie wylonia hmm jakos postaram sie nie dolowac...

Gość Luszczyca
tak tylko,ze ja nie sieje zadnej złosciwosci,dlatego znowu klamiesz

Gość Łuszczyco
Widzisz, nie masz nosa do determinacji płci. Jestem chłopem a nie babą z łuszczycą; ale na zgodę ślę Ci 5 buziaków i 3 kwiatki, ok? 👄👄👄👄👄🌼🌼🌼 Możesz się odwzajemnić buziakami i podać e-mail

Gość Luszczyca
A dlaczego masz sie dołować z par które sa szczesliwe??wiedzminka,wrecz trzeba sie cieszyc,ze sa jeszcze szczesliwi ludzie na tym swiecie,ciesz sie z czyjegos szczescia a i Ciebie ono spotka,a kiedy bedziesz sie dołowac,to Twój organizm odbierze to tak,oj szczescie to dół,wiec szczescie jest złem,dlatego mozesz go nigdy nie zaznac.

Gość Luszczyca
taki z Ciebie chłop jak z koziej dupy traba Łuszczyco,wiesz

Gość wiedzminka
tak tak wiem o tym ze trzeba sie cieszyc ze ktos szczesliwy tylko zle mnie zrozumialas chodziilo mi o to ze jak zobacze zakochane pary to znowu wpadne w dol ze jestem samotna i takie tam ;)

Gość Szczesliwa88
nie martw się, napewno znjadziesz chlopaka :) kwestia czasu. Dobrze jest poznawać nowe osoby itp. zobaczysz już za niedługo sama bedziesz jedną z tych zakochanych par :) Pozdrawiam :)

Gość kuźwa
Luszczyca pewnie faktycznie ma łuszczycę, bo przeprosin nie przyjmuje i e-mala też nie chce podać. Boi się pewnie spotkania w realu na którym by pokazała się łuszczyca.🖐️

Gość kuźwa
cyt. Luszczycy: ....z koziej d**y traba..... ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? Droga Luszczyco, co to jest "traba:? Żaden słownik tego wyrazu nie widzi, nawet Google zgłupiały.

Gość Luszczyca
a jaki słownik uważa wyraz Luszczyca za chorobę,co kuźwa,udajesz madralińska a głupiutka jestes,sama siebie chcesz oszukać???:)oj kuźwa oj kuźwa