Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpiąca marit

NIE CIERPIĘ matki mojego faceta !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niecierpiąca marit

Hehe tak wewnętrznie ... bo oczywiście normalnie z nią rozmawiam , ona jest słodziutka aż tak bardzo ze nawet można zwymiotować od tej jej słodyczy ale w głebi duszy jej nie znosze normalnie zrobiła ze swoich synów takie kaleki zyciowe podaje im codziennie obiadki pilnując by były ciepła na powrot kazdego z nich z pracy prasuje koszulki i koszule i wiesz na wieszakach w ich szafach (oczywiscie po upraniu ich) nie goni ich do porządków, nie mają wogole obowiązków - nie prosi ich o zakupy, zapłacenie rachunku - nic.....załatwia za nich wszystko - nawet PIT-y.... sama je wypełnia i zanosi do urzędu ---- o wszystkim chce wiedziec bo ja nie wiem np o co się pokłóciliśmy to jest zła, mowi ze pewnych spraw sobie nie wyobraza jakbysmy np chcieli nie brać ślubu kościelnego czy nie robic wesela .... dodam ze on ma 29 lat a jego brat 24 ..... no musialam się wygadac ..... moze ktoś z Was cos by powiedział ciekawego...

Gość niecierpiąca marit
no jakos nie zazdroszczę.... głupio by mi było gdyby mama za mnie wszystko robiła....

Gość niecierpiąca marit
dlaczego nikt mi nic nie na[pisze:(

Gość to ten typ mamusiek
źle wybrałaś faceta po ewentualnym ślubie będzie tylko gorzej, bo nei dość że masz faceta niezdarę to jeszcze Twoim życiem będzie rządzić kobieta, na którą masz alergię.... no i ta piękna perspektywa spędzenia z teściówką najbliższych upojnych 30 lat ;-)

Gość niecierpiąca marit
ale czy toaby napewno maminsynek??? wogole nie rozumiem dlaczego on nie ma czegoś takiego ze chce cos zrobić, pomóc w domu skoro ma tyle lat i dalej mieszka z rodzicami . Ostatnio zaproponowala nam ze z racji tego ze nie dostaniemy kredytu na samochód to ona go weźmie za nas z męzem a my będziemy splacać ! i wiecie co --- moj facet mówi ze to ok.... a wy jak myslicie

Gość niecierpiąca marit
prosze pomozcie :( niech ktos pogada

Gość niecierpiąca marit
nie wiem co począć pomóżcie........prosze

Nawet o tym nie myśl. Przede wszystkim odpowiedz sobie na pytanie czy ten facet to naprawdę ten, z chcesz być na poważnie, jeśli tak to się WYPROWADŻCIE jak najdalej od " mamusi". Samochód nie jest wam niezbędny, najważniejsze jest mieszkanie, jeśli macie taką możliwość zamieszkajcie osobno. Nigdy nie mieszkajcie z rodzicami ani jego ani Twoimi. Wiem z własnego doświadczenia że wspólne mieszkanie to porażka. Co do konkretnej odpowiedzi na twoje pytanie to nie radzę. Z tego co rozumiem to nie jesteście małżeństwem, jeśli mama weźmie kredyt na siebie a Ty będziesz się dokładać do rat kredytu to co będzie jak Wam nie wyjdzie i się rozejdziecie? Twoje pieniądze w takiej sytuacji przepadną. Przemyśl to a najlepiej porozmawiaj o tym ze swoim facetem, jeśli za bardzo jest przywiązany do matki to uważaj, to może zniszczyć wasz związek.