Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysia . ;-))

wyprowadzka z domuu .

Polecane posty

Gość gabrysia . ;-))

Ja choć jestem dopiero w 1 gimnazjum i przede mną jeszcze 3 lata nauki w obowiązkowej szkole to myśle bardzo przysłościowo .. już zastanawiam się kiedy się wyprowadzić gdzie i wgl . myśle sobie że jak zacznę szkołe .. a mam zamiar iść na fryzjerkę .. chce się dalej uczyć w kaliszu .. tylko czynsz .. bo chciałabym wynająć mieszkanie .. można dłużej posapać bo nie trzeba się śpieszyć o 5 rano na autobus i nie wiem czy jak skończę szkołe to będe mieć 16 [poszłam o rok wcześniej ;-) chciałabym sie wyprowadzić z moją koleżanką [bez względu na kierunki] mam nadzieje ż będzie mieszkać w kaliszu i że bęziemy mogli razem .no i teraz główne pytanie czy nie uważacie że to za wcześnie tak od razu po gimnazjum . ? ;-) pozdrawiam buziaczki Gabrysia . ;-*

Gość nie jest to za wcześnie ale
mniemam, że będziecie mieć z koleżanką problem z utrzymaniem tego mieszkania ;). To spory koszt, nawet pracujący ludzie nie zawsze są w stanie utrzymać mieszkanie. Prostszym rozwiązaniem byłby chyba internat lub szkolna bursa.

stanowczo odradzam. sądzę, że Wam będzie ciężko. Kto będzie za to płacił? Na wyprowadzkę będziesz miała czas. Ja żałuję, że kiedyś w młodym wieku wcześnie się wyprowadziłem od rodziców.

Gość gabrysia . ;-))
no cóż . wiem . liczę na staruszków ;-) ale bardzo mi na tym zależu gdyż świetnie się dogadujemy własnie internat świetnie . ;-) musimy wspólnie usiąść i się zastanowić ;-)

Gość gabrysia . ;-))
bardzo dziękujęmy i pozdrawiam gorąco ;-***