Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danielsmuk

Jezyk Niemiecki. PROSZE O POMOC !

Polecane posty

Gość Danielsmuk

Witam ! Prosze kogos o przetlumaczenie tych 2 tekstów na jezyk Niemiecki. Potrzebuje to na jutro. Z Gory dzieki zad 1. ja: Witam Oferent: Witam ja: Chciałbym wynająć mieszkanie Oferent: ok słucham ja: Jaka jest wielkość oferowanego mieszkania ? oferent: 15m (kwadratowych) ja: Jaka jest wysokość czynszu Oferent: 150 Euro na tydzień ja: Gdzie jest połozony lokal ? Oferent: Lokal znajduje sie niedaleko morza ja: ok dziekuje zad 2. Witam! Poszukuje pokoju do wynajecia na okres 2 miesiecy. Szukam domku blisko morza, Maksymalny miesieczny czynsz to 400 Euro. Jestem osoba niepalaca. Oto moj nr telefonu 111111111

Gość czemu takie
Małe to mieszkanie?

Gość Danielsmuk
to jest nie istotne :) prosze tylko o przetlumaczenie tego co napisalem na jezyk Niemiecki

ja: Witam - Hallo / Guten Tag Oferent: Witam - Hallo / Guten Tag ja: Chciałbym wynająć mieszkanie - Ich moechte gerne eine / diese Wohnung mieten Oferent: ok słucham - tu nie mogę napisać slucham bo w Niemczech się raczej tak nie mówi prędzej "ja, bitte" albo coś w rodzaju "ja die ist noch zu haben" :) ja: Jaka jest wielkość oferowanego mieszkania ? - Wie gross ist diese Wohnung? / Wie gross ist die Wohnung aus dieser Anzeige? oferent: 15m (kwadratowych) - Fuenfzehn Quadratmeter ja: Jaka jest wysokość czynszu - Wie hoch ist die Miete? Oferent: 150 Euro na tydzień - 150 euro pro Woche ja: Gdzie jest połozony lokal ? - Wo befindet sich die? Oferent: Lokal znajduje sie niedaleko morza - Die Wohnung befindet sich in unmittelbarer Naehe des Meeres ja: ok dziekuje - Ok, danke schoen albo danke sehr Witam! Poszukuje pokoju do wynajecia na okres 2 miesiecy. Szukam domku blisko morza, Maksymalny miesieczny czynsz to 400 Euro. Jestem osoba niepalaca. Oto moj nr telefonu 111 Hallo!! Ich suche einen Zimmer zum mieten fuer zwei Monate. Ich suche einen Haus in unmittelbarer Naehe des Meeres. Die maximale Miete waere fuer mich 400 euro. Ich bin Nichtraucher. Falls Sie etwas fuer mich haben, rufen Sie mich unter dieser Nummer an: 11111111