Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjkl

wierzycie w sny ??

Polecane posty

Żona jednej z ofiar smoleńskiej katastrofy dwa tygodnie przed wydarzeniem miała sen, że umiera jej mąż, i się spełniło. W niektóre sny wierzę. Np śnieg w śnie zawsze zwiastuje dla mnie chorobę.

Gość pistacja zielona
Tak - od dawna. Dla mnie śnieg - to wiadomosć na którą czekam od dawna. Ogień (właściwie płonący dom osoby)- to śmierć osoby, która w tym domu mieszka, ogień - ale płomienie, ognisko - to znaczy że się komuś podobam. Zaczęłam zwracać na nie uwagę w wieku 15 lat. Jak śni mi się ślub - to ta para która go bierze zawsze się rozejdzie. Napisałam nawet pracę na ten temat. To bardzo interesujące.Szkoda że tak mało osób zwraca na to uwagę.

Gość detektyw monk
a mi się ostatnio śniła kobieta z bliznami, dlaczego? po godzinę przed snem czytałem temat o kobiecie na którą wylano kwas. więc co to ma do rzeczy? sny nic nie mówią, tak samo kiedyś widziałem dziewczynę która zwróciła moją uwagę, a w nocy mi się śniła. więc? pewnie to tylko obraz mózgu wytworzony w celu odprężenia jak i szybszego upływu czasu

Gość mi raz tylko snilo sie
cos co wydarzylo sie po miesiacu naprawde,bylo to dziwne uczucie gdy historia sie wydarzyla,choc po samym snie nie zdawalo sie ze tak bedzie,byl to dla mnie tylko sen...ale ogolnie zadziwiajace przezycie

Gość Piszczałeczkaa
nie dziękuje, 2 dni mi się śni dziewczynka z ringu

Każdy rodzaj wody (basen, morze, jezioro, ciek wodny - cokolwiek) zawsze jak mi sie przyśni to moje dziecko jest chore :( Nieważne czy to woda stojaca, wartka, czyst czy brudna - zawsze w przeciągu 2-3dni moje skarby sa chore;/ Taka sytuację obserwuje od przynajmniej 5lat, mąż mi nie wierzył i sie smiał - do czasu...jeszcze nie było sytuacji żebym sie pomylila;, niestety:(

Gość j,lgv.;uiv;ul;
sny nic nie znacza, wiecie jak snimy? podczas dnia, te wszystkie obrazy, dziwieki itp ktore wylapuje nasz mozg, odczas snu bierze sobie po trochu z kazdej czesci i tworzy sie z tego sen

W niektóre. Przyjaciółka kilka dni przed śmiercią samobójczą przyśniła mi się i powiedziała, żebym więcej do niej nie przychodziła i jej nie przeszkadzała, bo się na mnie mocno pogniewa i że więcej się nie zobaczymy, bo ona nie chce się już ze mną widywać...Ja nie przyszłam...sen był z soboty na niedzielę ,a umarła z wtorku na środę w nocy...(raptem 3 dni później) więc ja już sama nie wiem... to nawet nie była kwestia wiary, tylko pożegnanie...

Gość detektyw monk
to był zbieg okoliczności a ty to wiążesz z byle czym. gdyby sen miałby coś znaczyć to przyśniła by ci się tej nocy w której popełniła samobójstwo