Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa2011

nudny sex

Polecane posty

Gość jaaa2011

Hej wszystkim:) W czerwcu wychodzę za mąż. Wszystko by było super gdyby nie sex.. Chodzi o to że mój partner nie potrafi mnie zaspokoić.. Po prostu nigdy nie miałam z nim orgazmu.. Nie jest to dla mnie takie ważne ale jednak chciałabym jakoś polepszyć nasze współżycie seksualne. Co radzicie? Tylko nie piszcie że mam mu powiedzieć itp myślę że było by mu przykro skoro on jest pewien że wszystko jest ok. Kocham go i nie chciałabym go zranić.. Jak mogę podkręcić klimat w naszej sypialni?

Jak nie chcesz z nim gadać i go zranić bo wolisz ranić siebie i w efekcie kiedyś zapewne i jego. To jedyny sposób na podkręcenie klimatu to wziąć kilka piecyków i włączyć na maxa. No chyba że wolisz w druga stronę to kup klimę.

Wszystkiego najlepszego. :) Gratulacje dla pana młodego. :) 🖐️ Średniowiecze nie przeminęło z wiatrem. I chociaż na naszej planecie dokonano ponad dwa tysiące prób jądrowych z ostrym hakiem. Jest w ogóle tyle metropolii na świecie do zniszczenia? To życie kołem się toczy. I pani poślubi teraz pana a że naczytała się o orgazmach, telewizja publiczna raczej skupia się na wojnie, więc tu przychodzi z zapytaniem jak to jest mieć orgazm. :O Ręce mi opadły po Twoim poście, zburzyłaś właśnie wszystko w co wierzyłem. :(

nowy w mieście ...dobre hahahahahahahahahahah :) no cóż spróbuj innych pozycji , on niech leży na plecach , a Ty na nim i dostosujesz ruchy do siebie wtedy napewno dostaniesz orgazmu , z tym ,ze zalezy ile wytrzyma Twój partner jeżeli krótko to najlepiej..poprostu kilka razy musi miec wytrysk 2 wystarczy chyba 3 powinnien być długi ..,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musisz przejac inicjatywe !!!!!!!!!!!!