Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Blondi - oświeć mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruchana w kakalca Napisano Kwiecień 14, 2011 wyobrażam sobie że jesli pójde po śmierci do nieba to tam beda mnie otaczać kafeterianie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaxxxxxxxxx 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 a to szemu pogłębic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 moje zioło ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Piczka - względy przestrzenne... Górne piętra zamieszkane by były przez tych pięknych i bogatych. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 gwałcił wow lubie na ostro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Blondi - o czym Ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 jazdy mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Revlon(ek) "jazdy mam" Eeeee...OK. To ja może tam postoję, jakbyś czegoś chciała...to zawołaj Jenni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaxxxxxxxxx 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 no tak , a poziom piwnicy adekwatny do urody i statusu społecznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 żartowalam, nudzi mi sie i zaczepiam ; ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaxxxxxxxxx 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 to ja bym sobie ,usiala dodatkowo zrobic jakiś bunkier pod piwnicą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polska dziki kraj Napisano Kwiecień 14, 2011 a kto by był gospodarzem domu? może szatyn? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Piczka - to wprowadziłbym się do Ciebie i spłodzili byśmy całą gromadkę człekopodobnych istot, które nocami pożerałyby resztę Kafeterian! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 ideM, joł joł do tumoroł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach