antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 co by sie dzialo, jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 mnie byście zabili odrazu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Najpierw zgwałcili! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 masz racje, wszyscy by siedzieli calymi dniami przed komputerami, a w nocy gwalcili swoje waly koldry, wiec ani psiapsioly ani faceta niet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Kwiecień 14, 2011 Ja jestem aspołeczny, zaszył bym się w piwnicy i z niej nie wychodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 fajno by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blok by swiecil Napisano Kwiecień 14, 2011 Jak jeden wielki monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Lepsze to, niż jeśli mieli byśmy się rozmnażać. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 O! Wiem! Strzeliłbym fotkę Blondi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 imo, co prawda to prawda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 śmiesznie by było na prawdę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehhhhhe Napisano Kwiecień 14, 2011 a ja minete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Kwiecień 14, 2011 " Lepsze to, niż jeśli mieli byśmy się rozmnażać. " Rozmnażanie się to zły pomysł... kafeteryjny blok mieszkalny straciłby coś cennego... prawiczków... kafeteria bez prawiczków to nie była by ta sama kafeteria. Rozmnażanie to zły pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość detektyw monk Napisano Kwiecień 14, 2011 tylko aby nie zamieszkał w tym bloku FGH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 pokazały by sie wasze lica ; ]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Kwiecień 14, 2011 No chyba że mowa o zapłodnieniu pozaustrojowym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zależy czy cipcia owłosiona Napisano Kwiecień 14, 2011 czy łysolek :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Czy ja wiem? Nie utrata prawików mnie martwi, ale to co mogliby spłodzić z tutejszymi laseczkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkdkkdkd Napisano Kwiecień 14, 2011 wreszcie by sie okazało, że pod szczekającymi pomaranczami siedzą tak naprawde totalne cipki. na zasadzie. kozak w necie pizda w swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczkaxxxxxxxxx 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 ostatni niedziel , musiałbyś zrobic miejsce dla mnie w piwnicy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 IMO inteligencie jeszcze troszke i inaczej bedziesz spiewał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antynaziantyue i-hate-podszywy 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 nawet sobie nie wyobrazam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Piczka - piwnice trzeba by było poglębić. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 kkdkkdkd łotóż to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13733 Napisano Kwiecień 14, 2011 Blondi - a Tobie co na mózgownicę siadło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellyeah 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 depresje, erotomani, głodówki, kłótnie, komuna, jad, wyzwiska, pytania, odpowiedzi, przechwałki, pozerstwo i udawanie 24/h, witamy w piekle zwanym wariatkowo... eee... kafeterią. :) und flaga czarno-pomarańczowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkjhgfderty Napisano Kwiecień 14, 2011 Uwierz....nie chcialabys tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mgr inż. Napisano Kwiecień 14, 2011 jenny to ja bym gwałcił 3 razy dziennie i trzymał w piwnicy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revlon(ek) 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 IMO dobrze wiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach