Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny facet7

Czy jak kobieta idzie ulicą...

Polecane posty

Gość Normalny facet7

Czy jak Kobieta idzie ulicą i mija faceta i w momencie mijania spogląda na faceta, to robi to z ciekawości czy dlatego że się jej podoba?

Gość aha i achhhh
czasem, tak jak ja, robi to zupełnie nieswiadomie i w ogóle tego faceta nie widzi. A on się gapi bo sobie cos pomyślał. :O głupi facet.

w momencie mijania to raczej z ciekawosci, ale zalezy. jak patrzy monco w oczy to moze jej sie podobac. jesli nie jest niesmiala, albo ma wyjatkowo dobry humor to moze sie usmiechac lekko. jesli sie odwroci i zerknie to 100% ze sie jej facet spodobal. no moze jeszcze ew jej sie wydawac ze to ktos znajomy ale to raczej rzadko sie zdarza :) ale oczywiscie czesto nawet jesli sie jej spodoba to sie nie odwroci, bo wstyd, bo co sobie facet pomysli, bo jest speszona... wystarczajace wyjasnienie? :D

Gość ziomeczek123
A jak facet ma okulary ? :)

Gość Normalny facet7
No jak idzie z daleka dziewczyna to widzę że się patrzy na mnie, potem jest taki moment ze patrzy się gdzie indziej a jak ma już do mnie 3-4 metry to patrzy w oczy do momentu mijania i tak sobię myślę jak to jest u dziewczyn, bo wyczuć się nie da:)

Gość Normalny facet7
Tylko szczerze nie usmiecha się :)

Gość vxcvxcv
Ja jak patrzę na facetów na ulico to robie z ciekawości, oceniam jego wygląd i twarz - rzadko patrzę na facetów na ulicy bo nnie ma tak dużo przystojniaków

Gość nergale
prawdopodobnie gapi się dlatego że ptak nasrrał ci na głowę :classic_cool:

jak ma już do mnie 3-4 metry to patrzy w oczy do momentu mijania - to z mojego doswiadczenia wynika ze jej sie podobasz, ale oczywiscie kazda dziewczyna moze miec inaczej :) nie wiem, mam nadzieje ze to nie ja sie na Ciebie tak chamsko gapilam ;) pzdr

Gość Normalny facet7
myślicie że to iż często mam rozpięty rozporek z wystającym mikropenisem może mieć jakiś wpływ na to że się na mnie patrzą?

Gość Normalny facet7
No właśnie to dziwne bo w ten sposób patrzy się 90% dziewczyn, a jakoś nie bardzo czuję że aż tylu się podobam:)

Ja się patrzę na faceta jeśli jest przystojny i mi się podoba lub :) ........................ jak wygląda dziwacznie :)

Gość Normalny facet7
W sumie to i tak trudno wyczuć czy patrzy z ciekawosci czy dlatego że się jej podobam:)

nastepnym razem ja zatrzymaj i zapytaj ;) albo usmiechnij sie i zobacz jak zareaguje. z reszta sama nie wiem jaka reakcja co by oznaczala. kazdy pewnie inaczej zareguje :)