Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krups

wywalą, wyrzucą i zbanują mnie z tego forum, cenzura czuwa

Polecane posty

Gość krups

więc tylko na chwilę tu jestem ale być może ktoś zechce przeczytać kilka słów o primaballerinie Marcie Kaczyńskiej , która o mały włos baletnicą została ale kontuzja kolana przeszkodziła , prawie Święta Marta i wielka katoliczka podziwiana przez tłum i masy pracujące miast i wsi , oczywiście co chwilę zapraszana przez Wujka jako wzór cnoty małżeńskiej i Matka Polka , podziwiana i Wujek powie na wiecu, że oczywiście oczywistość rozumiem, że media nie chcą tego tematu rozwijać , ponieważ szkoda tego dziecka , czyli tej małej Ewy ale tak naprawdę się zastanawiam jakie ta Ewa ma nazwisko, czy nazywa się Ewa Kaczyńska , czy Dubieniecka ? Nie chcę teraz Marty Kaczyńskiej dobijać ale moim zdaniem fantastycznie przegrała życie, miała świetnego męża Piotra Smuniewskiego i cztery lata po ślubie musiała pokazać, że jest z rodziny Kaczyńskich i Smuniewskiemu pokazała w Sądzie badania DNA , że 'spadaj dziadu' , nie jesteś ojcem Ewy ciekawy jestem co teraz porabia Piotr Smuniewski ?

Gość krups
tak podejrzewałem :(

Gość krups
temat 'TABU' i to jest oczywistość oczywista

Gość degrengolada_ada
spadaj wredoto aż się uszami złośliwość z ciebie leje po o w ogóle tacy ludzie sie rodzą?

Gość degrengolada_ada
srabu a nie tabu zwyczajnie twoje rewelacje nikogo nie bulwersują jesteś jak baby z targu złośliwe ploty to twój żywioł i nie dodawaj sobie, że ktoś cię tu zbanuje to by ci dodało splendoru, ale pewnie modki palcem nie kiwną bo gówno ruszać, to smród sie robi