Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haydena

Odchudzanie a podjadanie słodyczy

Polecane posty

Gość karola9999
Błonnislim rzeczywiście dobrze spełnia swoje zadanie normalnie cudo!!! Jak ktoś chce błonnik to tylko błonni!!

Gość mariankaaa
Suszone owoce rzeczywiście są dobre na odchudzanie, a ile witamin mają!!!! samo zdrowie

Gość aldonka89
Przyznam się wam, że własnie się odchudzam, ale gdyby nie błonnik to byłoby kiepściutko, błonnik jest najlepszy na odchudzanie

Gość agatakaaaaaaaaaa
ja się od tygodnia odchudzam i powiem wam, że płatki owsiane i otręby dają mi bardzo dużo sytości. Okazuje się więc, że błonnik ma sporą skuteczność

Gość Luiza129874
Może i ma, ale i tak wszytko zależy od naszej wytrwałości i dyscypliny

Gość karolinkapoznan
no kroś kto zdecydował sie na ten trudny krok jakim jest odchudzanie musi zapomnieć o słódyczach najlepiej nie mieć ich w ogóle w domu

Gość krynicazdróóóój
max no chyba troszkę się przeceniasz;) zobacz sobie co to jest błonnik i co daje on ludziom którzy sie odchudzają, wszelkie preparaty zawierające błonnik, które można kupić w aptece to gotowy błonnik, nie każdemu smakują płatki owsiane czy otręby a na przykład BłonniSlim, który jest ananasowym kiślem może zasmakować lepiej

Gość alaalutkaona
krynica zdadzam się z Tobą błonnik oczyszcza organizm ze szkodliwych toksyn, każdy powinien go trochę jeść nie tylko ci co się odchudzają

Gość grecjaeuropa
Każdy powinien jeść to co mu smakuje w umiarkowanych ilościach, gdyby tak było to nie mielibyśmy ludzi z nadwagą na świecie

Gość agniegniechaChcęBłonnik
Te dziewczyny, które tu pisały o BłonniSlim powiedzcie w jakiej on jest cenie? opłaca się go kupić?

Gość Zainteresowana99999
Jeśli chcesz sie odchudzać i jeść słodycze to zapomnij o tym że coś zrzucisz najwyżej więcej przytyjesz

Gość marlenkadz
Ja przez ostatni miesiąc stosowałam błonniSlim forte i powiem Ci że jest wydajny. Robiłam sobie jedną saszetkę dziennie a w opakowaniu masz ich 20, nierwaz jak miałam dzień że nie chciało mi się słodyczy w ogóle nie robiłam i tak starczyło na miesiąc a cena około 25 zł myślę, że się opłaca kupić

" krynicazdróóóój max no chyba troszkę się przeceniasz zobacz sobie co to jest błonnik i co daje on ludziom którzy sie odchudzają, wszelkie preparaty zawierające błonnik, które można kupić w aptece to gotowy błonnik, nie każdemu smakują płatki owsiane czy otręby a na przykład BłonniSlim, który jest ananasowym kiślem może zasmakować lepiej" Z czym niby się przeceniam:O?A preparaty to dla ludzi co mają nadmiar pieniędzy albo mają niebotyczną awersję do tych potraw-taką jak ja mam do drobiu:P.Może lepiej smakują ale mi szkoda kasy na to:P.Entuzjasta płatków owsianych nie jestem ale jestem w stanie łyknąć je bez wstrętu:classic_cool:.A 25 złotych na miesiąc to sporo-około 25% tego co mogę odłożyć i to przy dużych wyrzeczeniach:O.

Gość kama8909
25 zł na miesiąc na cel odchudzania to dla Ciebie dużo??? Tak może napisać tylko facet, który nie ma pojęcia o problemach kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość alaalutkaona
no na ananasowy kisiel im szkoda, a na piwka, papierosy i odżywki do treningów to już nie, a to są dużo większe wydatki

Gość karolinkapoznan
bo facet to tylko drugiego faceta zrozumie, oni powinni na innej planecie mieszkać!!!

Gość karolinkaaaweiom
Temat odchudzania uchodzi za babski, a przecież ilu mozna zobaczyć facetów zapuszczonych na ulicach. Wczoraj na mieście widziałam takiego z takim brzuchem, że wyglądał jak w ciąży bliźniaczej. Tragedia jakaś

Gość askaKruszwica
Ludzie strasznie nie dbają osiebie, tutaj już nie chodzi o sam wygląd, ale też o zdrowie. Jesli ja mam koleżankę w szkole w liceum, która waży 70 km przy wzroście 162 cm, to ile ona będzie ważyła za 10 lat?

Gość faceci lubia
a co jest posiłkiem cukierki czy inne dobra cukier nie tuczy przecież pasza tuczy

Gość kama8909
Cukierki nie tuczą??? Wszystko co słodkie tuczy!!!! Najgorsze wg mnie są ciasta.

Gość jagodka8888888
Dziewczyny a jak się odchudzałyście to jadłyście błonnik???? Czy on jest konieczny?

Gość do zakapiur1980
moj poped do slodkiego zalagodzil najzwyklejszy w swiecie MAGNEZ z wit b6 :) jest wg mnie lepszy niz chrom :) ochota na slodkie przeszla mi po jakis 2 tyodniach zażywania.

Gość Housser
a może słodycze raz w tyg?

Gość alaalutkaona
Tylko z tymi słodyczami to jest tak, że raz weźmiesz troszkę to potem masz na nie ciągle ochotę i cię kusi. To chyba zależy od osoby. Ja lepiej żebym wcale nie jadła jak mam schudnąć.

Gość grecjaeuropa
Jak ja sie odchudzam zawsz eje BłonniSlim-forte - tam macie błonnik w formie anansowego kiśla - mi ten produkt bardzo odpowiada

"kama8909 25 zł na miesiąc na cel odchudzania to dla Ciebie dużo??? Tak może napisać tylko facet, który nie ma pojęcia o problemach kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" JAKBYś mogła odłożyć miesięcznie niecałe 20 złotych to ciekawe czy byś twierdziła że to mało:P.Do tego są tańsze metody odchudzania jak głodówka:D.

Gość Aluutkaaaa
Głodówka? Jako sposób na odchudzanie? Chyba głupota!!!! Wyniszcza tylko organizm a potem chce ci się więcej jeść tylko, bo ile można głodować???

Gość askaKruszwica
Nie próbujcie sie głodzić, organizm potrzebuje pożywienia, po co go oszukiwać, to złudne