Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieprawiczek 436

Same Prawiczki

Polecane posty

Gość Nieprawiczek 436

dlaczego jest tyle prawiczków na tym forum ??

Gość Nieprawiczek 436
haha sprawdziłem rzeczywiście.czytam te forum od jakiegoś czasu i śmieszą mnie niekiedy te tematy o prawiczkach :). no wiadomo że jeden miał lepszy start drugi gorszy ale chyba warto walczyć o swoje marzenia a nie być prawiczkiem do końca życia :D.

my prawiczki jestesmy niesmiali albo mniej atrakcyjni niz inni albo jedno i drugie dzieki kafe mozemy sobie poprawic chumor porozmawiac o naszym nieudanym zyciu o problemach i takich tam oj dzieki ci wielki duchu za kafe :)

Gość Nieprawiczek 436
a tam. poprostu lepiej siedzieć na dupie i narzekać niż coś zrobić. nie wiem czy ty ble ble jesteś prawiczkiem czy nie, wiem że aby stracić prawictwo trzeba szukać,szukać i jeszcze raz szukać,nawiązywać wiele znajomości z kobietami a doświadczenie prędzej czy później samo się pojawi :D.

Gość Nieprawiczek 436
to stań się atrakcyjny, kup jakieś fajne ciuszki, kosmetyki , zadbaj o siebie , ćwicz. teraz jest wiosna to możesz na rower w weekend pójść np. :D. A jeśli boisz się zagadać to możesz udać się do innego miasta albo poznać jakąś fajną dziewczynę w necie (tu bym radził fajne foty zrobić).

Gość bbbeerrr
Łeeeeeee takie porady to nam tu pisali setki razy wczoraj był koleś ktory zacząl zyc wg tego co mu tu pisali i co ? Jego zycie jest tak samo beznadziejne :D

Gość Master2
"to stań się atrakcyjny, kup jakieś fajne ciuszki, kosmetyki , zadbaj o siebie , ćwicz. teraz jest wiosna to możesz na rower w weekend pójść np." A na cholerę ma starać się być atrakcyjny? Oczywiście mowa tu o osobach, które sobą coś reprezentują, mają JAKIŚ pomysł na siebie, ale niekoniecznie zgony z dzisiejszym kanonem. A pozatym... Uważam, że w tym wszystkim najgorsze jest właśnie narzekanie, a nie samo prawictwo.

Gość detektyw monk
cioty zawsze pozostaną ciotami

Gość pewnegodniaa
Ja straciłam w wieku 22lat dziewictwo ,tylko ,że ja czekałam na tego wyjątkowego ;)

a mnie śmieszy jak ktoś pisze, że trzeba walczyć, ja o dziewczynę walczyłem 1,5 roku i co mi to dało? a no tak się składa, że gówno, dziś jestem w jeszcze głębszym dnie niż byłem, teraz jak na to patrzę to widzę, że lepiej było się poddać wcześniej poniósłbym mniejsze straty

Gość abercombie
lepiej olać :) po co sie meczyc

Gość Nieprawiczek 436
Nieudany, bo może aż za bardzo się starałeś, i ta dziewczyna przysłoniła ci inne opcję. też tak miałem i co nie przejmuje się tym żyje dalej uwodzę,bawię się,spotykam ze znajomymi i jest git :D.

"Nieudany, bo może aż za bardzo się starałeś" Zobacz jaki spryciarz; wpierw pisze abyśmy się starali a jak nie wyjdzie to... nasza wina bo za bardzo się staraliśmy :D Ja poważnie starałem się o dwie. O jedną dwa lata - wychodziłem z siebie wtedy. O drugą 10 miesięcy. Zabawne, że wielu wcale nie musi się starać i wychodzić z siebie tylko dla nas mają takie głupie rady. Zabieraj się z tego forum śmieszny pajacu i zabieraj swoje "rady" ze sobą.

Gość Nieprawiczek 436
A miałeś darkerze inne opcje w zanadrzu czy tylko ta jedna przesłoniła ci wszystko. bo ja wiele razy miałem porażki ( o wiele więcej niż sukcesów) i co szukam dalej , kobiet jest tyle że każdy jeden sobie znajdzie. jak coś to poczytaj to forum wiele cennych rad. http://uwodzenie.blox.pl/html

Gość detektyw monk
ja pierdolę, PO CH­UJ SIĘ STARAĆ? czy wy nie umiecie żyć inaczej?

Czytałem ten blog. Na samo skrót PUA mam uczulenie. Fajne sztuczki tam opisują tylko wszystko zależy od tego kto je wykonuje. Fajny facet będzie miał używanie a my olew i upokorzenie. Naprawdę jesteś taki durny myśląc, że jak będę małpował innych to zawsze osiągnę to samo co oni? W wielu dziedzinach owszem ale nie jeśli chodzi o kontakty z płcią przeciwną albowiem tutaj liczy się coś więcej niż tępe wyuczenie się i powtarzanie. Nauczyłeś się jakichś tam sztuczek i jedziesz na tym bo akurat ci pasują. Zobaczymy co będzie jak się sztuczki skończą i wyjdzie szydło z worka :D "kobiet jest tyle że każdy jeden sobie znajdzie." I w dodatku jesteś ignorant-idiota. Miałem ograniczyć bluzgi na forum ale tacy jak ty i ich poziom braku oleju w głowie aż się proszą o głosowanie za aborcją. Zawsze wiedziałem, że co jak co ale od włożenia kutasa dziewczynie to rozumu nie przybywa. Tobie wręcz ubyło.

bo może aż za bardzo się starałeś nie będę tu opisywał ale robiłem takie rzeczy, jakich nikt na moim miejscu podejrzewam by nie robił

Gość Nieprawiczek 436
Cóż widzę że spotkałem tu się z ostrą krytyką. Od samych rad PUA nie nauczycie się uwodzić ale pomogą wam one w zmianie podejścia i po to powstały takie fora jak te elvisa. A jeśli prawictwo to dla was takie jarzmo to zróbcie to z prostytutką. Metrigoton napisał : Żeby nie być gołosłownym, uzasadnię. Po prostu nie każdy facet ma predyspozycje do podrywania dziewczyn. No czyli lepiej siedzieć i narzekać na swój los. Myśle że facet który nie jest inwalidą.nie jest śmiertelnie chory ma szanse wyrwać kogoś :).

można żyć bez dziewczyny moja mama nie może się chyba z tym pogodzić że ma syna który nie podoba się dziewczyną ale myślę że jeżeli rzeczywiście nic się nie wydarzy to też będzie musiała się z tym pogodzić

Gość wsadz se takie rady
No czyli lepiej siedzieć i narzekać na swój los. -->Co niektórzy próbowali, więc nie oceniaj wszystkich jednakowo. Sam mam 30 lat, w tym 14 lat straconych na próbach podrywu a niejestem inwalidą. Więc to co Metrigoton i Darker piszą to prawda.

"Cóż widzę że spotkałem tu się z ostrą krytyką." A nie mówiłem? :D Bystry niczym woda w kiblu. "Od samych rad PUA nie nauczycie się uwodzić ale pomogą wam one w zmianie podejścia i po to powstały takie fora jak te elvisa." Forum elvisa powstało dla przebojowych gości obracających panny w przytulnych kątach na dyskotekach i klubach. Z myślą o takich jak my powstały terminy: stalker i molestowanie seksualne. Aby patałachy wiedziały, że jak im przyjdzie do łba walka o miłość to jest na nią konkretny paragraf w KK i konkretne sankcje za nękanie. "A jeśli prawictwo to dla was takie jarzmo to zróbcie to z prostytutką." Ponownie debilizm wylewa się z ciebie i zalewa klawiaturę. Prawictwo nie jest ciężarem "No czyli lepiej siedzieć i narzekać na swój los." A kto tu narzeka? Ja nie mogę tu na forum zapytać o nic bo mi odpiszą, że narzekam i sie użalam. "Myśle że facet który nie jest inwalidą.nie jest śmiertelnie chory ma szanse wyrwać kogoś ." Szanse to są zawsze tylko w naszym przypadku koszty przewyższają przychody.

"Myśle że facet który nie jest inwalidą.nie jest śmiertelnie chory ma szanse wyrwać kogoś ." a jednak to prawda

Gość IMO13734
Arqen - u nas JESZCZE nie, w USA już laski się wycwaniły i skutecznie pieprzą życie frajerom paragrafami.

Gość IMO13734
Linki nie bardzo, ale swego czasu przesiadywałem sporo na "uczuciowym" bodybuilding.com. Jezu jakie amerykanki zjebane są! A co najsmutniejsze, że nasze się upodobniają...

nieprawda :) i jeszcze długo się nie upodobnimy ;) dla statystycznej Polki klepnięcie w tyłek to dowód adoracji i powód do dumy :o a co do stalkingu to w ogóle w naszych realiach chyba martwy termin :D