Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama_Lilianki22

Jak oduczyc 2 miesieczne dziecko 3 godzinnej zabawy o 5 rano??

Polecane posty

PRobowalismy ja kłasc pózniej, albo duzo wczesniej. od miesiaca mala wstaje punk 4.30 i do 8 nie ma nic innego w glowie poza zabawą, gdy probuje ja uspac to jest wrzask..ona chce sie bawic a ja wtedy jeszcze pragne snu chocby do 7. OSt kladlismy ją i kąpalismy ok 19, wstala o 2 w nocy a pozniej o 4.30 i koniec.. Robimy to samo tylko o 21.30..wstaje o 4.30 i koniec.. Myśli o jakimkolwiek zasnieciu dopiero po 8 :/

Gość kapi 171717
Mogę ci tylko pozazdrościć gdyż mój synek 6tyg zabawy urzadza sobie od 3 w nocy i wlaśnie teraz zasnął chociaż niezawsze tak jest bo czasami zasypia dopiero przed południem:/W ogóle toon mało śpi najczęsciej tylko na spacerach a w ciągu dnia drzemie po 20min.

Gość kapi 171717
U syna są to tylko drzemki://nic w domu nie mogę zrobić bo wiem że zaraz się obudzi://Pediatra powiedziała że on poprostu tak już ma!!!!

Moja córa jak miała około 3miesięcy tez urządzała nocne zabawy około 3 w nocy, trwało to z miesiąc i przeszło. Od samego poczatku przy "nocnej obsłudze" nie odzywam się do niej ani słowem. Rozróżnia noc i dzień, ale teraz wczesnie robi się widno i wstaje około 6tej wyspana. Ma 8miesięcy.

Gość alaaa ma kotaaaa
ha mój 3msc już tak od miesiąca o 5 wyspany i chce sie bawić :p

Minie samo...moj tez mial taki okres o 5 pobudka i zabawa..a ja bylam wyczerpana ale minelo samo wlasnie po okolo miesiacu

Mamy ja nie chce się wymadrzac ale proponuje nie reagować na zaczepki nie zagadywac wrzucić dziecku do łożeczka zabawki najlepiej co dzień inne. Jest szansa że po przebudzeniu nimi się zajmie. U mnie było tak że jak były małe to spały a teraz czasem się obudza w nocy usiada w łożeczku czasem staną a że my na to nie reagujemy bo nie płaczą to nawet nie wiemy kiedy znowu usna potem wstają razem z mężem. Trochę pobuszuja a jak zrobi się cicho to idą spać

Gość taka jedna pytajaca..........
przejdzie. tez tak mialam....