Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama_Lilianki22

zagłosujcie prosze:)

Polecane posty

Gość witaj angellss
:D

Gość a dlaczego klamalas
ze twoje dziecko bedzie mialo rozszczep podniebienia? Co chcialas tym osiagnac?

angells , po cholere caly czas niki zmieniasz :P Czemu nie uzywasz caly czas jednego? Cudna ta Twoja corcia 🌼

Jagoda mam juz od 2 miesiecy ten sam i nie kryje jaki miałam wczesniej, takze chyba nie ma nikt mi nic do zarzucenia i dziekuje za miłe słowo o mojej córce :) Dla innych,mieliscie dzieci z tą chorobą, ze twierdzicie ze nic jej nie jest?? Lubicie sie pastwic nad ludźmi?? to dajcie sobie spokoj bo gdyby nawet urodzila sie zdrowa to chyba bolało by was to zamiast sie cieszyc z czyjegos szczescia...Zywicie sie ludzką krzywdą

Gość nie odwracaj kota ogonem
angellss. Masz ladna coreczke, to fakt ale sprobowalas wziac na litosc kolezanki z topiku, piszac, ze dziecko urodzi sie chore. A to bylo klamstwo. Bezczelnie zagralas na uczuciach innych matek. Dla mnie jestes skonczona!

Widze zdjecie i widze, ze dziecko (NA SZCZESCIE!) zdrowe. Mala fajna ale ty jestes dla mnie przykladem kompletnego zera. To tyle 🖐️

dziewczyno doczytaj troche, dziecko nie ma rozszczepu warg tylko podniebienia to co ma byc widac. Jej choroba jest w buziuni a nie na twarzy czy głowie

Gość rrrrrrrwwwww
a dziecko po lewej czy po prawej?? bo nie wiem czy głosować.

Gość ja zawsze cosssss
do nie odwracaj kota ogonem i co łyso ci teraz prostaczko, ze taki masz kurzy mózdzek? wstyd tak drazyc temat choroby. pozatym masz duza niewiedze i moze uzyjesz czarnego niku?

Gość Kamilawroclaw
jest głos. pozdrawiam

Angellss klamala bezczelnie na temat choroby dziecka. Akurat mam ta pewnosc :P Na litosc probowala wziac kolezanki z topiku ale sie nie udalo. Ale co sie dziwic kobiecie, ktora powiedziala innym matkom, ze kupujac ubranka w lumpeksach, zakladaja im ubrania z trupow. To kretynka! Domysl sie angellss kim jestem, znamy sie w realu. Rusz ten kurzy mozdzek :P

Gość zimna cola
Śliczna:) Głosik oddany:) Współczuję choroby, moja kuzynka ma rozszczep podniebienia:(

Gość puściłam bąka
paskudne dziecko na pewno nie zagłosuje, tym bardziej że to nieuczciwe żebrać o głosy na Kafeterii. Poza tym Angells nikt cie tu nie lubi, byłaś wredna przed urodzeniem więc po co sie tu udzielasz??? fajnie ze urodziła sie z rozszczepem :) dobrze ci tak, a taka byłaś mądra w ciaży. Pamiętam fotki twojej fryzury nawet mam je w folderze zapisane .

Gość trza było żreć kwas foliowy
to by rozszczepu nie było

Gość kasia wroclaw ww
tp moze zacytuj na jaka litosc chciala brac dziewczyny na topikach? no czekam na cytaty co chciala tym osiagnac???

Gość puściłam bąka
spadaj na szczaw......dla mamusi to największa kara

Gość kasia wroclaw ww
nie odwracaj kota ogonem ...puściłam bąka Ty chamko! Jesli znasz ta dziewczyne w realy, z calego serca ci zycze by sie dowiedziala kim jestes i osobiscie "podziekowala" ci za te slowa o swoim dziecku. Pisz wiecej moze spotkacie sie niedlugo w realu.

Gość do puscilam bąka
obys zdechla pizdo za takie slowa o dziecku:O i nie wazne czyje to dziecko szmato bez serca:O zdychaj!

Gość puściłam bąka
oj tam oj tam, zartowalam:D ja sama urodzilam sie z odbytem na czole i jakos zyje:D

Gość puściłam bąka
kasiu sprecyzuj czy mówisz do mnie czy do nie odwracaj kota ogonem. bo to nie jedna i ta sama osoba...

Gość kasia wroclaw ww
puściłam bąka-nie odwracaj kota ogonem czyzby? :D

tak czyżby :o duzo osób jej tu nie lubi

kasia wroclaw ww nie odwracaj kota ogonem ...puściłam bąka Ty chamko! Jesli znasz ta dziewczyne w realy, z calego serca ci zycze by sie dowiedziala kim jestes i osobiscie "podziekowala" ci za te slowa o swoim dziecku. A konkretnie za ktore? Zacytuj co zlego napisalam o dziecku. NAstepna nie potrafiaca czytac ze zrozumieniem :O