Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelkaaa:)

Brak łazienki w domu, brak pomysłu na randkę z nowym chłopakiem.

Polecane posty

Gość najlepiej lubieee
Albo nie sam sobie obciagne. Lubię to.

Gość a ,tak na marginesie
Najlepiej lubie mi obciagnie, bo dobrze to robi. Lubi mieć dużo w buzi.

Gość iiiiiizzzzzzzz
nie przejmuj się. wbrew pozorom wiele osób żyje bez łazienki. ja też jej nie mam , bo nie ma miejsca żeby ją zrobić a na dobudówkę nikt się nie zgodzi. dlatego niedługo rozpoczniemy budowę nowego domu bo ten w którym mieszkam ma ponad 120 lat. jeśli chłopak jest w miarę inteligentny myślę że zrozumie. można nie mieć łazienki i być czystym wystarczy duża miska, ciepła woda i mydło oraz szampon. i nie ma problemu.

Gość mania_pyta
Dziewczyno nie przejmuj sie tak tym, jak chlopakowi bedzie zalezec na Tobie, to nie bedzie zwracala uwagi czy masz lazienke czy masz wieksoszsc niepotrzebnych pierdolek, pewnie masz taka ubikacje na podworku... Dziewczyno glowa do gory

Gość a ,tak na marginesie
a majtki w dół :-D

Gość mania_pyta
iiiiiizzzzzz dobrze piszesz, tylko ludzie tego nie rozumieja, kazdy trynkuje te swoje domy, dla szpanu..... Z reszta teraz to wszystko taka glupia moda, i szpan i zeby wysmiac sie z biedniejszego wyszydzic, to Ty nie masz tego tamtego, tak to robia ludzie niedojrzali intelektualnie

Gość Ewci@@@:)
Dzięki za dodanie otuchy.

Gość Joli

To ja wam powiem że na drugą randkę zaprosiłam chłopaka do domu.Po tej wizycie zerwał ze mną poprzez smsa.

Napisał,że nie odpowiadają mu moje warunki mieszkaniowe,że to mieszkanie jest do remontu.Dodam,że mieszkałam wtedy na osiedlu,w bloku.Ja uważałam,że mam ładnie,zwyczajnie 😞