Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammma samootnnaa

Mam 19 lat i już wiem ,że będę starą panną.

Polecane posty

Gość sammma samootnnaa

Nie pasuje do tego świata taka jest prawda, faceci? A raczej chłopcy w moim wieku to mięczaki,ciamajdy dla których liczą sie studia i kasa albo wręcz przeciwnie sport imprezy i olewanie wszystkiego. Wiem ,że generalizuję i segreguję ludzi , wiem też że wszedzie zdarzają sie wyjątki ,ale tak to mniej więcej wygląda. Nie zalezy mi na małżeństwie i dzieciach, nigdy ich nie lubiłam , chciałabym coś na wzór miłości partnerskiej .Byłam na dziesiątkach randek ,w realu poznałam sporo ludzi i widzę ,że odstaję . Zajmę się zwierzętami :)

Gość sammma samootnnaa
I jeszcze niedawno jak bylam na miescie, tak mi sie zachcialo kupke no i puściły mi zwieracze i polecialo mi po nogawce, echh..

Gość detektyw monk
chłopy maja pasje, ja tez mam, zbieranie stokrotek pod blokiem. To jest dopiero pasja, a ty dziewczyno wstydz sie, ze nie masz zadnej. mam tez druga pasje, karmienie kaczek w parku

Gość taa, 19letni chłopcy
i pasje buahahhahahahahaha jedyna ich pasja to opowiadanie bajek kolesiom, ile to oni i jakich zajebistych dup nie zaliczyli na ostatniej imprezie :D miałam takiego 19latka na roku, nie powiem, przystojny był, ale pusty okrutnie. non stop się przechwalał, jaki to z niego ogier. moja koleżanka z grupy na krótko się z nim zeszła i powiedziała w tajemnicy, że M. przed nią nie spał z żadną laską :D sam jej się do tego przyznał. od tamtej pory ilekroć słyszałam te jego opowieści zdychałam w duszy ze śmiechu hahahahahhahah co za frajer

Gość dziewczyny wcale nie lepsze
tylko obgadują koleżanki, gadają o chuj wie czym, jaki błyszczyk do ust do cipy. i marzą o królewiczu :-D :-D :-D

Gość jbjbjbjbjjbjb
Ona ma racje , młode pokolenie w 80 % to debile . Tylko nie mówcie mi ,ze tak nie jest .

Gość detektyw monk
debile czy nie CHUJ WAM DO TEGO. tylko wielce jakiś pasztet narzeka że chłopcy tacy są. PO CHUJ WIĄZAĆ SIĘ W TAK MŁODYM WIEKU? ale nie pewnie autorka już chciałaby mieć dziecko