Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukująca pomocy

Pomóżcie! Prosze

Polecane posty

Gość Poszukująca pomocy

Witam. Mam 17lat.. do niedawna miałam chłopaka (18l).. byłam z nim 2 raz. 1 raz trwał 1.5 roku.. teraz byliśmy 10 misięcy razem. Byłam o Niego chorobliwie zazdrosna-ale to dlatego, że byliśmy 6mscy razem a on mnie zdradził.. wybaczyłam. byliśmy razem do końca marca.. ciągle sie kłuciliśmy, CIĄGLE. i podczas jednego 'cichego dnia' dowiedziałam sie ze zdrada z ta dziewczyna nie wyglada tak jak on to mowil, ze raz ja pocalowal i to po pijanemu, tylko ze on z nią byl 2 tygodnie podczas gdy byl rowniez ze mna..! Nasza kilkudniowa kłutnia skończyła sie rozstaniem uzgodnilismy ze rozstanie jest z winy obojga MOJEJ-bo mu wiele rzeczy zabraniałam. ("czułem się jak na smyczy") JEGO-bo mnie zdradził i okłamywał 5 miesięcy. Bardzo za nim tęsknie.. próbowałam nawiązać z nim kontakt jednak on twierdzi,że miłosc mu przeszla. jego koledzy mowia ze nie chce o mnie gadac.. ze chce zapomniec. Bardzo go kocham.. BARDZO. poznalam jego rodzine.. naprawde przywiązałam sie do nich.. Brakuje mi go.. jeszcze n mnie teraz traktuje jak powietrze.. nie wiem co zrobie jak zobaczr go z inna.. boje sie ze sobie cos zrobie.. raz go nienawidze, raz kocham. Prosze o rade, jak szybko zapomniec i pogodzic sie z tym ze on teraz jest wolny.. i moze sie zwiazac z kim chce

Gość Poszukująca pomocy
nie rozumiem..

Gość a ,tak na marginesie
ukryj sie w lesie na hawajach :-)