Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba śni

Kto ma przyjść w łachę?

Polecane posty

Gość chyba śni

Hej, słuchajcie, pokłóciłam się z facetem. Tzn on ma jakieś problemy w domu itp, ja chciałam mu pomóc, a on był wobec mnie opryskliwy, niemiły. Znosiłam to przez 2 dni, ja skakałam koło niego, a on że nie chce się z nikim widywać :o no okej, wporządku. Więc dałam spokój mu, no i na następny dzień wyszliśmy w końcu razem ze znajomymi, rozmawiałam z nimi, a on nagle " ja idę, źle się czuję" nawet nic nie zdążyłam powiedzieć i już go nie było. Potem do niego milo napisałam, czy już lepiej, a on do mnie że go olałam itp. A ja po prostu rozmawiałam ze znajomymi, bo nie chciałam go denerwować. Na koniec dodał że się nie dziwi ze moje związki wczesniejsze się rozpadały bo jestem nie do życia :o i żebym zapomniała, że się pierwszy odezwie. 3 dzień się nie odzywamy, ja za nim tęsknie, ale to ja zawsze przepraszam i biorę nawet jego winę na siebie i chcę aby tym razem on mnie przeprosił bo mnie uraził. Co o tym myślicie? Przesadzam?

Gość chyba śni
pomoże ktoś :(

Gość chyba śni
wyżej to podzszyw

Nie powinnaś sie odzywać pierwsza. Albo napisz sms-a że jak sie przestanie fochać jak dziecko to jesteś gotowa wybaczyć jego dziecinne zagrywki i granie na twoich uczuciach.

Gość chyba śni
też tak myślę, ale chyba nie napiszę nic :p niech się szczeniak nauczy :D

moze sytuacja w domu troche go przerosła ? to co powiedzial bylo niepotrzebne chamskie i na miejscu, ale czasem ludzie maja takie problemy ze wyzywają sie na tej bliskiej osobie choć nie powinny.. bardzo sie starasz z tego co piszesz, ale dla niego albo jest to nie wystarjaczace albo nie takiego wsparcia oczekiwal... tak mi sie wydaje..

Gość chyba śni
no dobrze, to co ja mam go przeprosić? jak żałuje tego co powiedział to powinnien mi powiedzieć np " przepraszam że tak powiedziałem, nie chciałem, ale oczekiwałem ze mi pomożesz a Ci nie wyszło" czy coś takiego, to ja bym zrozumiała, ale nie nic nie robienie. To jest takie olewające trochę :o

byla kiedys w posobnej sytuacji, tylko ze chodzilo o mnie i moje problemy i podobnie reagowalam jak Twoj chlopak i nawet ja jako dziewczyna nie powiedzialam mu ze nie tego oczekiwalam, tak że nie wiem czy Ci tak powie..

Gość chyba śni
sama nie wiem co robić, nie chcę znowu brać całej iny na siebie bo on to wykorzystuje, a ja czuję sie upokorzona że musze go zawsze prosić. :o

Gość chyba śni
kurcze dalej nic, może powinnam zaproponować spotkanie, żebyśmy sobie wyjaśnili co nie co? :( tęsknie za nim...

Gość chyba śni
up

Gość chyba śni
muszę podnieść temat

Gość chybaś na łeb upadła
że chcesz go kolejny raz przepraszac - dam ci dobrą radę bo nie raz to przerabiałam - jeśli nie nauczysz faceta że fochy może sobie schowac glęboko w tyłek to daleko nie zajedziesz , co to wogóle jest ? Faceci teraz zachowują się jak księżniczki , ochy i achy bo coś nie idzie po ich mysli , moja koleżanka też tak całe życie brała winę na siebie - żeby się tylko nie klócic i teraz ma za męża osobnika który wszystko wymusza takimi fochami a ona ma już serdecznie dośc , ja rozumiem że facet ma problemy - kto ich nie ma , ale jeśli odrzuca twoje zainteresowanie i chęc pomocy , chowa się do skorupy i jeszcze ma pretensje że ty nie włazisz za nim do tej jego skorupy to się 10 razy zastanow nad następnymi krokami , jak go tak nauczysz to tak będziesz miała za każdym razem

Gość chyba śni
:( nikt nie pomoże?

Gość chyba śni
to co ja mam zrobić jak ja tak za nim tęsknie? :( ma naprawdę poważne problemy rodzinne i chyba go sama sobie tłumaczę :(