Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfweklfwnfwefwef

czy on jest normalny?

Polecane posty

Gość nfweklfwnfwefwef

mój facet? nie lubi słońca podobnie jak cala jego rodzina. lubi za to zimę i bardzo mu było szkoda ,że się skonczyła. w dzien lubi siedzeć przy zasuniętych żaluzjach .. jak jest ponad 20 stopni to wszyscy w jego rodzinie narzekają jak gorąco ,a jak się robi zimniej to im sie to podoba.. rozumiecie to? bo ja za cholerę ja kocham słonce

Gość nfweklfwnfwefwef
wogóle lubie upały (może dlatego ,że jestem szczupła?)nie lubie mrozów.. ogólnie lubię te ciepłe miesiące dla mnie mogły by trwac cały rok

mam tak samo. tzn lubie od czasu do czasu sie poopalac na plazy,ale max 20 pare stopni. po kilku dniach mam dosyc. uwielbiam zime i juz w czerwcu sie nie moge doczekac az zacznie sie ochladzac.

Gość nfweklfwnfwefwef
o właśnie wkurza mnie to ,że nie chce ze mna pojechać na wakacje do cieplych krajów .. albo ,że latem nie lubi wychodzić zbytnio.. ja za to zimy nie znoszę bo marznę ,ani jesieni też bo wtedy często mam doła

moze sa grubi??? moja znajoma jest troszku przy sobie i tez nie przepada za sloncem nie wiem dlaczego

to nie jest sprawa tego czy ktoś jest gruby :O są osoby, które preferują szarość, niewysoką temperature itp, nie ma w tym nic normalnego, ludzie... :O

Gość nfweklfwnfwefwef
no przeważnie sa grubsi np jego mama. on nie jest gruby ,ale też nie najchudszy . śmiac mi sie chciało jak latem kiedy był chłodny ,zachmurzony dzien jego mama powiedziała ,że to ,,piękna pogoda " :D

Gość nfweklfwnfwefwef
ja to osobiscie bym nawet chętnie zamieszkała w cieplych krajach ,albo np na południu europy...on by chętniej zamieszkał w skandynawii :D ostatnio chcialam go wyciagnąc na jakiś wyjazd na wakacje ,ale nie bardzo chcial.. on woli w pl siedzieć

Gość hła hła hła hła
mam takich sąsiadów. Zabudowali balkon i cały dzień siedzą przy zasuniętych zewnętrznych żaluzjach, moja kuzynka miała takie, nic ie widać jak się je zasunie. Wychodzą dopiero po zmroku, i nie wyprowadzają psów, dlatego sraja im po ogrodzie :P wampirasy jedne :P