Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja Kaja

bardzo proszę o pomoc!!!! BŁAGAM>>>

Polecane posty

Gość jaka ja Kaja

jestem w 38 tc wczoraj moj maluszek dość intensywnie się ruszał wiecej niż zwykle. pojechałam wieczorem na ktg i na zapisie zaznaczyłam tylko 2 ruchy synka lekarz powiedział że zapis prawidłowy tylko za mało tych ruchów ale pojechałam do domu. a dzis dziecko bardzo malo się rusza, słyszałam że przed porodem maluszek jest mało ruchliwy ale jak na razie na poród mi się nie zbiera. dodam ze termin mam na 25 kwietnia.... miała któraś z was tak a wszystko było ok???

masz już jakieś skurcze,albo twardnieje Ci brzuch? Radzę jechać albo chociaż zadzwonić do swojego lekarza.

Gość mamamama26
ja bym pojechała dziś jeszcze raz - to jest twoje dziecko i lepiej sto razy sprawdzić za dużo i raz za mało

Gość jaka ja Kaja
Tak brzuch mi twardnieje od wczoraj dość regularnie ale nie boli. myslałam że to normalne na tym etapie

Mi tak sie zaczął poród, leżałam parę dni w szpitalu z wysokim ciśnieniem i 2 dni przed porodem twardniał mi brzuch, nawet jak przechodziłam na porodówkę to bez żadnych bólów, tylko brzuch mi "stawał dęba" Syn też bardzo mało w dzień porodu się ruszał. Urodziłam 8 dni przed terminem

A czop Ci już odszedł? Mi odchodził 2 dni i w zasadzie trudno było poznać czy to śluz czy czop.Jedź lepiej do lekarza, mi się szyjka zaczęła otwierać od razu.

Gość przed porodem dziecko
mniej sie rusza , twardnieje ci brzuch mysle ze w ciagu tygodnia urodzisz :) a to calkiem normalne jest jak opisujesz

Gość jaka ja Kaja
Nie czop mi nie odszedl na wizycie w tym tyg lekarz powiedział ze jeszcze nic nie jest gotowe do porodu. chodzi mi bardziej o te ruchy bo wczoraj były intensywne i dużo a dziś takie delikatne i sporadyczne a z zapisu tętna na ktg wynika ze jest ok. kiedyś też tak miałam że na ktg nie zaznaczyłam żadnego ruchu i lekarz powiedziała że jest w porządku

Gość ha ha...
Całkiem możliwe ze zacznie się niedługo poród a;e dla świętego spokoju powinnaś pojechać do lekarza to już końcówka ciąży.

heh ja w piatek 5.11 bylam u gina i powiedzial, ze do porodu jeszcze daleko, termin mialam na 25, a w sobote 6. wieczorem na porodowke jechalam 7.11 o godz13:50 zostalam szczesliwa mama Zosieńki :)