Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna no

brak nutramigenu1

Polecane posty

Gość cholera jasna no

czy u was w miastach tez brak?m w moim miescie nie ma i w aptekach mowia ze nie ma w hurtowniach i nie wiadomo kiedy bedzie pediatra rozklada rece na 2ke za mala ma 3 m bebilon pepti zbytnio nie pomagal masakra jakas!!!!!!!!!!!!!!

allegro ;) powinno być,w rossmanie też nie ma ? poszukaj w najblizszych miastach,a czym karmisz małą obecnie ? u mnie nie było przez pewien czas pieluch które używamy,ale trwało to 2 tygodnie i tylko w kilku miastach,ale w końcu znalazłam

Gość cholera jasna no
no nutramigenem ale nie ma w sklepach tego mleka tylko w aptekach dzwonilam jezdzilam do innego miasta nie ma nigdzie narazie mam jeszcze jedna puszke ktora dzis zaczne a co dalej nie wiem

Gość mleko truskawkowe
a dlaczego nie? na ebay jest w aptekach internetowych pełno

Gość cholera jasna no
dzonilam nie maja na ta chwile wlasnie przegladam apteki internetowe i dzwonie

Gość mleko truskawkowe
won!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ;) apteka internetowa inteligentny i kulturalny człowieku ;)

Gość cholera jasna no
uppppppppppp

zobacz w sieci aptek doz.pl zamawiasz przez internet, odbierasz osobiście

Gość cholera jasna no
dzwonilam tam nie maja :(

Gość cholera jasna no
czy w innych miastach nie ma problemu ze zdobyciem tego mleka? ja jestem z lubuskiego piszcie prosze

Gość cholera jasna no
Nutramigen wiecie ze w aptekach nie ma dostepnego nutramigenu juz od miesiaca ! Sortuj wg: data / najlepsze odpowiedzi Odpowiedzi (0 - 0) 0% domyślam się bo lekarze teraz coraz czesciej zapisuja zamiast bebilonu pepti ktory jest okropny wlasnie Nutramigen domyślam się bo lekarze teraz coraz czesciej zapisuja zamiast bebilonu pepti ktory jest okropny wlasnie Nutramigen gość [08.04.11, 19:06] zgłoś cytuj link (0 - 0) 0% Nutramigen też jest niedobry, a wręcz wstrętny. oczywiście w smaku. Nutramigen też jest niedobry, a wręcz wstrętny. oczywiście w smaku. gość [08.04.11, 19:43] zgłoś cytuj link (0 - 0) 0% oj zgadzam sie ze jest wstretny.u nas w srodkowej polsce nie ma problemu z jego zakupem. oj zgadzam sie ze jest wstretny.u nas w srodkowej polsce nie ma problemu z jego zakupem. gość [08.04.11, 23:30] zgłoś cytuj link (0 - 0) 0% dlatego brak bo znów wypuścili zanieczyszczoną serie dlatego brak bo znów wypuścili zanieczyszczoną serie gość [13.04.11, 14:50] zgłoś cytuj link (0 - 0) 0% Nieprawda, ma być pełnopłatny i dlatego wstrzymano dostawy. Nieprawda, ma być pełnopłatny i dlatego wstrzymano dostawy. gość [14.04.11, 10:44] zgłoś cytuj link o cholera pelno platny??????????????? ktos cos slyszal?

Gość cholera jasna no
uppppppppppppppppp