Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asica II

zaczynam 7 mc ciąży i właśnie rzucił mnie ojciec dziecka...

Polecane posty

Gość Asica II

miał ktoś tak? Powiedział że nie może ze mną wytrzymać i że w ogóle jestem beznadziejna. Czy muszę podawać dane ojca przy rejestracji, jeśli je znam a wolałabym nie podawać? Chciałam mieć dziecko i absolutnie nie żałuję, że jestem w ciąży, wiem tylko, że nie mogę się tak denerwować...może nie będzie się w ogóle interesował...zapytałam co dalej i czy mam go poinformować jak się urodzi to powiedział, że tak, fajny nie :)

Gość jak się zaczyna od d... strony
to potem takie skutki:(

Gość dokłaaaadnieeee
Najpierw sobie z byle kim niepewnym dzieciaka strzela, a potem się pyta o takie głupoty.

Gość lattemiele
dasz sobie rade bez takiego dupka..podasz go o alimenty i sprawa zalatwiona....teraz sie nie denerwuj mysl o Malenstwie i o Sobie...daj sobie troche czasu...

Gość idź wypłakać sie na
uczuciowy :P:P:P

Gość Asica II
od dobrej strony, fakt, że to ja bardziej chciałam ale nie wrobiłam go, ani nie była to wpadka, poza tym to już prawie 7 lat razem

Obojętnie czy dasz sobie radę czy nie uważam, że facet powinien ponosić przynajmniej odpowiedzialność finansową. Bo potem trafiają na inną i im się wydaje, że mogą swoje nasienie rozsiewać jak korepek

po 7 latach związku facet przestraszył się (planowanego?) dziecka? ciesz się dziewczyno że odszedł na manowce. Jesteś pewnie młoda,życie sobie ułożysz jeszcze . Tylko niech tatuś się od alimentów nie wywinie;)

Gość fdgfdgfg
jasne ze mozesz podac z eojciec nie znany. nie radze tego jednak. dziecko musi znac swoja tozsamosc musi sie identyfikowac z rodzicami. Poza tym od kogo wteyd alimenty wyciagniesz?

Gość marza0507
tez uwazam ze sobie poradzisz ,ale ojciec dziecka powinien ponies konsekwencje tego ze jest ojcem i powinien placić na dziecko i po 7 latach zwiazku wystraszyl sie konsekwencji czy uciekl bo nie dorósl do roli ojca????? ile wy macie lat ?????

Gość Asica II
już jesteśmy po 30, tyle lat razem i nie miałam pojęcia, że to taki dupek. Reaguje na mnie jak na jakąś największą zarazę. Ludzie się mogę pokłócić, nie rozmawiać ze sobą, ale pewnych rzeczy się nie robi i nie zapomina. Pewnie będzie płacił alimenty, przynajmniej dzisiaj tak myślę, ale szlag mnie trafia jak sobie pomyślę, że będę w codziennych sytuacjach używać jego nazwiska...

Gość Asica II
no i chyba nie dziecka się wystraszył, mnie ma dość, ponoć nagle przejrzał na oczy, już się boję tego pogrywania dzieckiem, pewnie za jakiś czas usłyszę, że nie nadaję się na matkę i trzeba mi odebrać dziecko. Dobrze że złożyłam wniosek o pożyczkę przynajmniej nie będę musiała się prosić o kupno rzeczy dla dziecka. Mi to sprawi frajdę a przynajmniej nie będę zależna, b bardzo chcę już zacząć kupować

Gość Asica II
no i mam go poinformować jak już się urodzi. Przyjemniaczek :)

Gość sobotnia baba
ale nazwisko moze miec twoje to tak naprawde zalezy od niego,rodzac dziecko podakjesz swoje nazwisko dopiero w urzedzie jesli uzna

Gość sobotnia baba
a wogole daj sobie spokoj wiem,ze to smutno sama lezec i nie miec wsparcia ale jesli dupek to niech sie goni,guma i waskie drzwi

Gość Asica II
no właśnie zastanawiam się czy mogę pójść i powiedzieć, że to mój syn, że wiem kto jest ojcem ale proszę wpisać moje nazwisko. O ile dobrze rozumuję, to jeśli go nie będzie to nawet chyba nie mogą wpisać jego nazwiska, w końcu mogłabym podać np.sąsiada :) a zarejestrować muszę, choćby po to, by nadali dziecku pesel

Gość Asica II
wiem, że powinnam leżeć i nie myśleć, ale nie mogę spać, nie rozumiem jak mu w ogóle nie szkoda takiego maleństwa