Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahajahuajaa

Czy faceci lubią dostawać prezenty od kobiet?

Polecane posty

Gość jahajahuajaa

Wydaje mi się że często są zażenowani i wcale im się to nie podoba.

Gość Z tego co zauwazylam
uwielbiaja, poniewaz takie drobiazgi oznaczaja ze kobieta o nich mysli i ze nie jest skapa. To, ze stac ja na prezenty, moze tez oznaczac, ze jest zaradna. Normalni mezczyzni lubia. Faceci w typie macho moze nie. Albo nie trafilas z prezentami w ich gusta. Chyba kazdy lubi prezenty ;-)

Gość zależy jaki
zależy jaki prezent, a szczególnie jaka jest jego cena, bo nie lubię gdy kobieta wydaje na mnie dużo kasy, czuję wtedy, że ja też jej muszę kupić coś równie drogiego. Ale jeśli to jakiś mniejszy prezent to fajnie dostać:)

Gość Michaszko
jeeli jest ku temu okazja - Jak najbardziej Jezeli jest to prezent bezokazyjny - Absolutnie nie

Gość jahajahuajaa
boicie się po prostu ze też powinniście wykonać miły gest, żałosne to jest

Gość Z tego co zauwazylam
Dziwne, Michaszko, nie znam zadnego faceta nie lubiacego prezentow bez okazji, ale chyba jestes facetem Autorki ;-)

Gość zdvdv
dlaczego bez zokazji nie lubicie??? ja swojemu facetowi kupuje czasem cos bez okazji, cos praktycznego bardzo sie cieszy,nawet wzrusza, wiec wydaje mi sie ze to normalne jak ktos ma problem z akceptacja tego ze kobieta cos ku podaruje w prezencie to powinien sie chyba leczyc

Gość jahajahuajaa
racja zdvdv

Gość taka sobie jaa
Moj maz nie lubi, gdy ja lub inni daja mu prezenty. Mowi, ze teraz ma ten komfort, ze sam moze sobie kupowac co chce (komputery, rzeczy do auta i inne tego typu, ja sie na tym nie znam); a najwiecej radosci sprawia mu dawanie prezentow innym, zwlaszcza mnie. Troche mi glupio, ze ja dostaje drogie prezenty a on sobie nic nie kaze kupowac poza drobiazgami.

trochę lubimy ;) ,ale to nie moze byc nic mega drogiego...ani tez bezuzytecznego (np. figurka jakiegos slonia albo poduszka w ksztalcie serca ) :D

Gość jahajahuajaa
to jakieś przestarzałe typy macho. Dałam mojemu bratu wodę po goleniu na urodziny to "zapomniał" ją wziąć, chamstwo. Nigdy nie są wdzięczni tak jakbyśmy chciały w zamian nie wiadomo co. Chciałam tylko żeby mu było miło. Nawet nie wiedzą jakie to przykre