Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghfgf

kremy na cellulit, jest sens? Wasze opinie.

Polecane posty

Gość hghfgf

Czy stosując zdrowy styl życia, trochę ćwicząc, zdrowo się odżywiając dają one efekty? Czy są to tylko pieniądze wyrzucene w błoto?

moim zdaniem zwykly peeling za 5zl plus balsam za 5zl daja ten sam efekt to kremy za 120zl-to tylko kwestia pobudzenia i natluszczenia skory,nic wiecej

Gość zdarzenie
nie ma sensu, chyba, że zapobiegawczo ale wątpię czy zadziała taki krem

Gość hyhahy
bańki chińskie!

Gość ddddoooodddd
pieniadze wyrzucone w bloto. podobnie dziala zwykly balsam.

Gość Ja bym nie powiedziała.......
ze to pieniadze wyrzucone w błoto... oczywiscie zaden krem cellulitu nie zlikwiduje ale napewno poprawi wyglad skory. Przynajmniej ja widze znaczna roznice. Skora jest gladsza,bardziej napięta,lepiej wyglada.

Ja stosuje Pharmaceris cellu Free. koszt. ok 45 zł. Efekt jakis tam jest. fajna miekka skóra ale celulit jak byl tak jest. malo wydajny bo starcza na ok 2 tygodnie. Zapach, kolor i konsystencja prawie jak Vichy. Efekt w sumie podobny bo tez stosowalam. Szkoda kasy. poczytaj o Inneov cellulit. Takie tabletki na cellulit. Ja zaryzykowalam i kupilam. Kuracja 3miesieczna o 450 zł. jestem po pierwszym miesiacu i widze spore efekty.

Gość hghfgf
Widzę ile ludzi, tyle opinii :) Ale chyba większosć to zdanie, że pieniadze wyrzuone w błoto.

Gość moim zdaniemn należy
zmienić dietę ćwiczyć codzienie minimum 20 minut robić co drugi dzień peeling, choćby taki domowej roboty z zaparzonej kawy ziarnistej masować i smarować uda balsamem ujędrniającym, drenującym wizualnie pomagają balsamy brązujące i te ze złocistymi drobinkami

peeling kawowy jest super - polecam z doświdczenia! ja na dniach zamierzam nabyć jakiś krem ujędrniająco-rozbijający tłuszcz (jeszcze nie zdecydowałam, jaki), więc dam Wam znać, jakie efekty (lub ich brak:D)