Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniutek263

Plan weselny

Polecane posty

Gość aniutek263

Czy ukladacie taki plan ? Co i kiedy, jakie zabawy, piosenki, kiedy tort. Strasznie nie chcialabym aby bylo dretwo na weselu wiem ze alkohol mi w tym pomoze aby goscie sie dobrze bawili no ale co na poczatek.

Szczerze mówiąc mnie tam żaden plan weselny nigdy nie był potrzebny :) ja zwykle szaleje na parkiecie i po prostu jak widzę, że coś się dzieję, to podchodzę do stolika i sprawdzam, co podają do jedzenia. A podziękowania dla rodziców i tort zwykle i tak są po przerwie na kielicha, kiedy ludzie siedzą przy stołach. Ale każdy rządzi na własnym podwórku :)

Gość aniutek263
wiec widze ze na luzie do tego podchodzisz ja niestety mam dosc dziwna rodzinke i na dodatek nie znaja sie jeszcze wiec obawiam sie ze moze byc sztywno. Na wejsciu im zaserwuje kielicha heheh

No ale to zespół powinien zabawiać gości :) w sumie można jakiś plan zrobić, ale ja bardziej skłaniałabym się do takiej okrojonej wersji, a mianowicie kiedy mniej więcej będzie tort, żeby goście się nie najedli wcześniej, czy o których godzinach ciepłe posiłki. Może dla starszych gości być to ważne. Ale zabawy, jeśli chcesz je mieć, niech zostaną tajemnicą, będzie miłe zaskoczenie :)