Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwa_to@

Co o tym przypadku myślicie??? Help.!

Polecane posty

Gość Iwa_to@

Cześć. Jestem już pełnoletnia i w ogóle. Ale nie rozumiem tego zachowania. Spotkałam się z chłopakiem 1 raz wcześniej pisaliśmy sms itp aż zaproponował spotkanie. Było fajnie pięknie czarował mnie komplementy strzelał do momentu aż mnie pocałował przytulał. Gdy zaczęło padać schowaliśmy sie pod drzewami przytulił mnie i powiedział " nie chce Ci nic obiecać bo nie wiem jak to z nami będzie..." ja mu powiedziałam że też nie byłam nastawiona żeby coś wyszło z tego a on posmutniał i się zapatrzał. Potem znów pocałował. Potem od razu zadzwonił pisał jak mu było dobrze ze mną i w ogóle że chce to powtórzyć. Nie miałam zamiaru ale teraz nie mogę przestać o nim myśleć nie wiem jak mu o tym powiedzieć powiedziałam tylko tyle że go okłamałam ze nadziei sobie nie na robię ale na razie milczę więcej nic mu nie mowie bo nie chce go spłoszyć czekam na kolejne spotkanie aż wróci bo pragnie się spotkać i to wszystko powtórzyć, a nie rozumiem jego zachowania. Co o tym myślicie???

Gość iwa_to@
Ale ja serio pytam bo nie wiem co mam myśleć o tym. Mówi że nie chce narobić nadziei itp a z drugiej strony wypisuje że chce powtórzyć itp.