Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mój facet mi sprawił przyrość

Polecane posty

w takim razie faktycznie ten związek nie ma sensu.. facet nie ma prawa wyzywać Cię od dzi*ek nawet w przypływie złości, a co dopiero ot tak :/ zostaw go... nie idź na spotkanie, żeby mu wytłumaczyć dlaczego, bo po nim to spłynie jak po kaczce, a Ty będziesz cierpiała...

no nie ma prawa.. po pierwszych takich wyzwiskach i tekstach powinnam go rzucic taka jest prawda... ale czasem tak cięzko wytrwac w pewnych postanowieniach.. mimo ,że sie wie ,że tak trzeba i tak.. to tylko teoria albo np się kochaliśmy to ,,podkrawilam" i on powiedział ,,zrób cos z tym bo nie moge patrzeć" . niby nic takiego ,ale wiecie jak mi sie przykro zrobilo?czasem podkrawiam bo mam nadżerke ,ale planuje ją usunąc.. poza tym nie wiem czy mnie nie zdradza, a mam pewne podstawy.. no masakra .. nawet koleżankom o tym nie chce opowiadać bo mi wstyd ,że z kims takim jestem

Gość L@dy
Kochana... zostaw tego faceta. Wiem, że to nie będzie łatwe, ale... Ty po prostu zasługujes na kogoś, kto Cię będzie szanował, a nie wyzywał. Nie dajmy facetom sobą pomiatać ;) Trzymam kciuki :)

Gość .....,,,,,......
kochana zostaw go jak najprędzej! musisz podjąć taką decyzję!! nie pozwól się tak traktować!! teraz Cię wyzywa, a za jakiś czas Cię jeszcze uderzy!!! uwierz mi, że znajdziesz chłopaka, który będzie Cie szanował:) ps. mi podczas stosunku wiele razy zdarzyło się krwawic bo tez mam nadżerkę i od mojego chłopaka nigdy nie usłyszałam żadnego przykrego słowa, a wręcz przeciwnie-słowa troski i opiekuńczości... tak więc dla Twojego dobra-zostaw go!!

mój facet powiedział, że lubi kiedy kobieta jest ładnie, dyskretnie umalowana, bo to znaczy,że dba o swój wizerunek. Twój ma ewidentnie problem z głową, a za parę lat będzie cię tłukł, bo mu się będzie coś wydawało.. że się puszczasz, że zdradzasz, że jesteś głupia i do niczego się nie nadajesz.. tak to zwykle bywa. Więc się zastanów- bo jak mówią im dalej w las, tym więcej drzew. ps. moja znajoma tez miała debila, który zabraniał jej nawet rzęs umalować.. zostawiła go, mimo że byli już zaręczeni. To był dobry wybór- teraz jest szczęśliwa z normalnym facetem.

w sumie i tak prędzej czy poźniej to się rozpadnie więc.. chyba powinnam to zakonczyć .. bedzie mi cięzko ,ale wiem ,że z perspektywy czasu to mi się wynagrodzi.. no i .. zawsze bedę dumna z tego ,że potrafilam byc na tyle silna żeby to przerwać.. bede wtedy miala wiekszy szacunek do siebie niż jakby np on by mnie rzucił

a czemu to się rozpadnie? bo zwyczjnie bym z nim nie wytrzymała psychicznie ..

piczkowata- no racja.. z moim jest coraz gorzej też.. nawet jak gdzieś wychodze to zaczyna mieć do mnie jakies wyrzuty choc to brzmi absurdalnie .. np ,że nie czekam na niego i razem nie pójdziemy tylko sama się ,,włóczę" i po co w ogóle do galerii ciagle chodze..jakby to bylo cos nienormalnego

ja 23 ,on 32 . jestesmy razem 2 lata. dobrze było przez pół roku , rok ,potem stopniowo coraz gorzej

Niby nie możemy Ci powiedzieć co zrobić, ale powinnas zrobić to co czujesz- a nie może, po prostu nie może Cię poniżać! Bo jak mówiły dziewczyny, później będzie już tylko gorzej... Na początku może być Ci trudno odejsc, nawet biorąc pod uwagę że on potrafi Cię tak traktować, bo wiadomo- przyzwyczajenie robi swoje. Nie daj się , nie możesz tak się czuć! :/ Zostaw dupka, bo nie jest Ciebie wart. Zaznaczyłas kilka razy że się ostro nie malujesz- ale choćbys się nie wiadomo jak się malowała, on nie ma prawa traktować Cię zle, wyzywać/upodabniać do dziwek... :/

dzięki za wsparcie nawet to przez net dużo mi daje naprawdę.. jutro tu jeszcze zagladne . mam nadzieje ,że w końcu z nim zerwę .. im szybciej tym lepiej..bo moje poczucie wartości niedlugo może przez niego naprawde spasc do zera..

Gość grzesiulowa
powiem Ci szczerze,kopnij go w dupe!! Skonczony kretyn,jak wogole mogl tak do Ciebie powiedziec? Czy osoba ktora kocha i szanuje tak sie zachowuje?? Otoz nie!! Wiem sama po sobie,moj ex tez byl kompletnym kretynem...obrazal mnie a zaczelo sie odtego samego co u Ciebie,a skonczylo na tym ze z domu nie moglam wychodzic a i tak bylam-puszczalska i kur**. Wiec sie zastanow czy oplaca Ci sie marnowac czas z taka osoba,ktora i tak na lepsze sie nie zmieni,moze byc tylko gorzej!! Trzymam kciuki za podjecie odpowiedniej decyzji !!

Niby nie możemy Ci powiedzieć co zrobić, ale powinnas zrobić to co czujesz- a nie może, po prostu nie może Cię poniżać! Bo jak mówiły dziewczyny, później będzie już tylko gorzej... Na początku może być Ci trudno odejsc, nawet biorąc pod uwagę że on potrafi Cię tak traktować, bo wiadomo- przyzwyczajenie robi swoje. Nie daj się , nie możesz tak się czuć! :/ Zostaw dupka, bo nie jest Ciebie wart. Zaznaczyłas kilka razy że się ostro nie malujesz- ale choćbys się nie wiadomo jak się malowała, on nie ma prawa traktować Cię zle, wyzywać/upodabniać do dziwek... :/

kurcze sorki, dwa razy mi się wysłało to samo (mam problemy z połączeniem czasem).

Gość valium
co Ci przyroslao? bo ci sprawil "przyrosc# analfabeta