Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynaa.M.

POZNAJCIE MOJĄ HISTORIE I DORADŹCIE, WYRAŹCIE SWOJE ZDANIE ;))

Polecane posty

Gość katarzynaa.M.

No więc mam 19 lat, od ponad roku chodzę z pewnym chłopakiem starszym o 6 lat ode mnie. Bardzo dobrze nam się układa i jest między nami naprawdę wspaniale. Dużo myślę o przyszłości - chociaż, że jestem w tak młodym wieku. No właśnie tą całą przyszłość chciała bym spędzić właśnie z Nim, i wiem że on też myśli tak jak ja. ALE... Jest pewien problem... wcześniej nie zwracałam na to specjalnie uwagi, a teraz nie wiem czy powinnam się tym martwić czy też nie. Chodzi o to, że mój chłopak, gdy jest jakaś impreza lubi sobie wypić (nie zalewa się do trupa) ze znajomymi. Tak ogólnie to nie pije, ale właśnie zawsze na tych imprezach do alkoholu to pierwszy jest... Obawiam się tego, że jeśli teraz lubi alkohol to co będzie w przyszłości? Nie wiem... Być może z robię z igły widły no ale trochę się tym martwię. Jakie wy macie zdanie?

Gość smok wawelski i kokos
na pewno się rozpije

Gość nie układaj
sobie z nim zycia

Gość katarzynaa.M.
tego właśnie się obawiam :( nie wiem co mam zrobić z tym... ehh ;/

Gość lalallalalallla
o jaaa a ty nie lubisz pic? wiadomo ze na imprach sie pije!!!

Gość katarzynaa.M.
powiem tak: owszem na imprezie też czasem pije, ale jednego drinka i na tym się kończy. I pewnie gdyby moi rodzice nie mieli do mnie ciągłych pretensji o to że niszcze sobie z nim życie przez to że on na imprezie coś wypije to bym się tym nie przejela... no i teraz to sama nie wiem co myśleć...

Gość katarzynaa.M.
nikt nie doradzi? :(

Gość szkoda zycia
Ja kiedys przymknelam oko na gre w karty ,bo co gral dla rozrywki i zaluje tego dzis kilka lat po slubie nie mam nic tylko dlugi bo wszystko przegral fakt rozeszlam sie z nim ale szkoda tych lat i mojego zdrowia