Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

ZOSTAŁAM DZIŚ ZWOLNIONA

Polecane posty

a ty muslisz, ze jak wyjedziesz to od razu dostaniesz super swietna prace?? 3 lata temu znalazlam prace przez agencje, to mieli takie oferty jak: coffeshopy, kantory (doswiadczenie), domy opieki. Myslisz, ze zagranica jest kolorowo??

Nie jest. I byłabym gotowa na harówe, ale przynajmniej po powrocie będę miała za co żyć i to wszystko zależy od oferty jaką się wyszuka i od szczęścia. Gdyby było tak jak mówisz to nikt by z kraju nie wyjeżdżał, prawda. Na pewno masz w tym sporo racji, ale nie mogę tak zakładać, bo nie miałoby to sensu

Gość cos tu nie gra jenny
mysl sobie co chcesz, ja pracuje na powaznym stanowisku ale jakby mnie przycisneło jak ciebie teraz to bym nawet na kase poszła :o to co cie chwilowo ratuje anie na zawsze moge sobie w twojej chorej głowce byc sprzataczka :D bawisz mnie ze jestes gołodupcem :D:D:D:D:D:D:D:D

Nie, no jasne, ale wez pod uwage, ze wiekszosc haruje w fabrykach, marketach, czy nawet sprzatajac. I nie sa to jakies niewyobrazalne kokosy. Musisz wynajac pokoj, jesc, miec na bilet zeby sie poruszac. Nie wiele daje sie odlozyc. Zeby znalesc fajna prace trzeba sie sporo nachodzic i byc przede wszystkim na miejscu. A o jakim kraju myslisz?

Tak sądząc po twoich wypowiedziach pracujesz na poważnym stanowisku,yhm. Fajnie, że wiesz ile mam na koncie;) może zmień branże

hm Szwecji - tata mógłby mi pomóc coś tam znaleźć lub Anglia - są oferty pracy z nauką, albo Niemcy. Ciężko jest znaleźć konkretne oferty, są różne programy dla studentów itp, oczywiście napotykałam je jak miałam pracę.. Szukam czegoś u siebie, ale mieszkam w małym mieście,pracowałam 30 km od miejsca zamieszkania. Wysłałam już kilkanaście maili.

Gość cos tu nie gra jenny
jakbys miała to bys nie jeczała ze na rate nie masz i na szkołe :Dprosta zagadka dzieciaku :d

Probuj, ale nie nastawiaj sie na wiele. W UK jest teraz ciezko, zdarzaja sie fajne oferty, ale chetnych masa. Nie orietuje sie w programach studenckich, choc kiedys bylam na takim. Ale poza Europa i tylko na okres wakacyjny.

Gość Siedem lat tłustych,
siedem chudych. Doświadczony jest przygotowany. Nic tak w głowie nie ułoży jak solidny kop w dupę. :)