Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
margirit

ktoś ma problem z worami pod oczami? Mam na to radę :)

Polecane posty

więc tak, jeśli ktoś ma cienie i worki pod oczami to jest taki produkt Power Patch mikroelektroniczne płatki kosmetyczne do zakupienia w aptekach internetowych i dodatkowo można stosować maść Auriga cernor XO.skąd to wiem? Byłam ostatnio w klinice medycyny estetycznej bo chciałam zrobić moje wory, ale lekarz mi to polecił powiedział, że jest skuteczne, aczkolwiek zdarza się, że kobiety nie są zadowolone wtedy mogę przyjść i agresywniej potraktujemy moje wory (chyba miał dobre intencje bo nie położył mnie od razu i nie wstrzykiwał kwasu, żeby zarobić tylko dał alternatywne rozwiązanie) :) więc jak ktoś ma problem to polecam :) koszt ok. 260 zł sama jeszcze nie zaczęłam stosować ale skoro to lekarz polecił to chyba konkretna rzecz.. (płatki działają pod wpływem prądu o natężeniu bezpiecznym dla skóry, do tego jest kwas hialuronowy i dzięki temu prądowi kwas wnika w skórę skutecznie, bo zwykłe kremy nie mają szans wniknąć.. dodatkowo polecił mi maść z witaminą K która też jest dobrym produktem wg niego :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować