Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protestuje !!!!!!!!

Dlaczego kobiety traktują facetów jak śmieci ? Przeczytajcie...

Polecane posty

Gość protestuje !!!!!!!!

Chodzi mi o fora internetowe ,czaty itp. Np kafeteria , gardzicie nami , nasmiewacie sie , podobnoe na innych , i slynnym wizazu. Faceci nie maja nic do powiedzenia, kobiety chcą sie nas pozbyc ,wmawiają ze to miejsce nie dla nas ,czekają na najdrobniejsza wpadke zeby wyśmiac i pokazac swoją wyzsosc... A jesli kobieta pojawi sie na forum typowo męskim typu : Fanklub BMW , pyta na forum komputerowym jak zmniejszych film , albo sportowym to wszyscy was traktują jak pieprzone księzniczki. Gdzie to kurva rownouprawnienie ?? :O

Gość co ty
ja się nigdy z nikogo nie nasmiewałam i nasmiewac nie zamierzam nie zaliczaj wszystkich dziewczyn do jednej grupy...

Gość zycie jest beznadiejne
Bo na kafe piszą kobiety pokrzywdzone przez facetów, które szukają wsparcia. Ja sama jak czytam męskie topiki to sama nie wierzę, w to jak można być tak podłym i rozwodzić się czy rzucać dziewczynę z którą się było parę lat czy nie, bo pojawiła się jakaś nowa, bo paru latach razem uczucie magicznie wygasa. Albo ze się jest z dziewczyną no bo akurat nie ma jakiejś lepszej i jak się pojawi ta lepsza to jak jej powiedzieć "dziękuje za współprace". No można czuć przez to niechęć do męskich topików. A jak pojawi się kobieta na męskim polu to faceci chcę jej zaimponować swoją elokwencją.