Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrrrrrta

Sąsiad z góry jest gejem! Boję się o bezpieczeństwo...

Polecane posty

Gość marrrrrrrta

Mam problem, niedawno wprowadziłam się z rodziną do nowego mieszkania. Wczoraj dowiedziałam się, że sąsiad z góry jest gejem! Nie wiem co teraz zrobić. Niby wydawał się normalny, a tau takie coś. Boję się, że dzieci będą narażone na słuchanie jakichś orgii u tego sąsiada itp. I ogólnie boję się o ich bezpieczeńswo, bo nie wiadomo czego się spodziewać. Czy mogę zgłosić gdzieś problem z sąsiadem, czy na policji coś zrobią? Na razie jest u niego cicho, bo mieszka sam, ale wiadomo, że pewnie się niedługo zacznie. Mąż na razie nie reaguje na moje obawy.

Gość codziennie jest poniedziałek
0/10

Gość Januszek..........
Ty chyba boisz się najbardziej i męża :D

Gość vcxvcx
gej to nie gwalciciel ..

Gość pitulinka
proponuje wizyte u psychologa - przyda ci sie....chociaz mam nadzieje, ze to prowokacja...rozumialabym jakby tam byla jakas melina narkomanow czy cos, ale to jest normalny czlowiek i pewnie spokojniejszy jak ty ze swoja rodzinka.

Gość sojka p
provo ? czy głupia jesteś ?

Gość 243214214
Czy mogę zgłosić gdzieś problem z sąsiadem, czy na policji coś zrobią? Tak zrobia. Spojrzą na ciebie , wezmą palec a następnie popukają nim w czoło... :(

Gość marrrrrrrta
Ale ja nie rozumiem, jak mozna uważac to za prowokacje? Każda normalna osoba wie, jaki homoseksualizm jest. A ja jako matka boję się o rodzinę. Nie chcę, żeby póżniej moje dzieci były homo.

Gość codziennie jest poniedziałek
Teraz to już na pewno prowo, i to słabiuśkie. :O

Gość pitulinka
Wytlumacz jaki jest ten homoseksualizm???????????????????????????

Gość jmgnhfbgfvcds
wzyać policję bo sąsiad jest gejem? a moze ten sąsiad wezwie policję, bo ma sąsiadkę debilkę (ciebie) i powinni ją zutylizować?

Ale nie rozumiesz ze przez to ze Twoj sasiad jest gejem to Twoje dzieci nie beda homoseksualne. To nie zalezy od tego. Mam sasiada pijaka. Czy DLATEGO moje dziecko zostanie pijakiem?? Zastanów sie kobieto

Gość valium
a ty kim jastes...................???? raz na miesiac sex...biedny zapracowany ...i .nic nie wrty.-......TYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość 243214214
Już prędzej twoje dzieci będa głupie, bo matka głupia, to niestety jest genetyczne... :(

Gość marrrrrrrta
Ale poprzez środowisko zachodzą takie zmiany, ale widzę, że tutaj się znieważa moją osobę. Ciekawe co powiecie na Sądzie Ostatecznym? Tez będziecie tacy mądrzy?

Gość jmgnhfbgfvcds
masakra, ze mamy takie niedouczone tępaki w społeczeństwie. ciemnogród. pewnie najchętniej bys tego sąsiada ukamienowała, co? co za tępa dzida. ze tez takim pozwala się dzieci mieć!

Gość cbdkwbcwdbcjkwcc.efbejb
wspolczuje, geje to zboczency, chorzy psychicznie popaprancy mysle ze nic z tym nie mozesz zrobic, tylko zmienic miejsce zamieszkania, mogliby cie posadzic o nietolerancje... poczekaj, moze nic zlego nie bedzie sie dzialo, jesli jednak cos w sylu orgii czy lizania na klatce bedzie to zglos do socjala, albo urzedu, powinni zboczencow "uspokoic"

Gość lukasss xxxx
I ja dodam swój głos 0/10

Gość jmgnhfbgfvcds
to jest akurat prowokacje, ale tacy ludzie, o takich poglądach niestety naprawdę istnieją... strach pomyśleć

Gość 243214214
Einstein miał rację mówiąc, że dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota.

Gość jmgnhfbgfvcds
jestem kobietą.

jmgnhfbgfvcds na szczescie 80% spoleczenstwa mysli tak samo, geje nigdy sie nie przebija ze swoja nienormalnoscia, nas normalnych jest zbyt duzo, nie pozwolimy zboczencom na legalna egzystencje

Gość olcia fasolcia 098765
bycie homoseksualistą nie jest chorobą. a teraz jak coś powiem, to autorka chyba padnie:) jestem studentką, za rok będę pedagogiem szkolnym. w mojej grupie jest tez kolega. gej. też będzie pedagogiem. jest mądry, ma dużą wiedzę, empatyczny, rozumie problemy młodych ludzi itp. jestem przekonana,że będzie dobrym pedagogiem. teraz mozecie mnie zlinczować:)

Gość 243214214
cbdkwbcwdbcjkwcc.efbejb- nie wiem w jakim społeczeństwie ty egzustujesz, ale w moim nie jest aż tak zle. Swoja droga miałam kolegów gejów- sa ze sobą juz 4 lata, nie zdardzają sie nawet. Orgii nie robia tez, jak dla mnie gej to nejlepszy rodzaj faceta- kulturalny, wrażliwy, można gadac na wiele tematów. A nie tylko o dziwkach i piłce nożnej... :p

Gość olcia fasolcia 098765
cbdkwbcwdbcjkwcc.efbejb mów za siebie, a nie za całe społeczeńswto, jak wiadac, nawet ani jedna osoba cie tu nie poparła.

bo normalni ludzie nie zaczynaja tematu z gejami, nie znizaja sie do ich poziomu, wola nie wymiotowac znam kuupe ludzi , z roznych wyzyn spolecznych i 90% ludzi nie toleruje badz smieje sie z gejow, mieszkam za granica, wiec w Polsce bedzie pewnie jeszcze gorzej :D geje na terapie, to nie ich wina ze sa nienormalni, skrzywieni psychicznie

olcia fasolcia 098765 jest pedagogiem, ale lizac sie nie bedzie, bzykac tez nie, wiec moze cos madrego bedzie chociaz mial do powiedzenia ;)

Gość 243214214
bo normalni ludzie nie zaczynaja tematu z gejami, nie znizaja sie do ich poziomu, wola nie wymiotowac Ja wymiotuję jak czytam pierdoły co wypisujesz. Sam idz na terapie bo jakiś sfrustrowany jesteś i nienormalny. I nie lecz swych komplekswów na bogu winnych ducha ludziach... :(

Gość marrrrrrrta
W końcu ktoś kto mówi normalnie, a już się czułam, jakbym była osamotniona.