Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbdkwbcwdbcjkwcc.efbejb

cos o "innych", czyli co o tym mysle

Polecane posty

GEJE TO WYRZUTKI SPOLECZNE!!!!!!!!! Powinno sie takich na taczkach przez wies, do gnoju i "wypad", geje maja sie ukrywac, tak bedzie i koniec, nikt was nie zatoleruje, bo to chore kim wy jestescie!!!! GEJE LECZCIE SIE!!!!!!!

Gość pitulinka
oooo, homofob....idz wlacz radio....Maryja.

Gość dziwny jest teeeen swiaat
:D

Widać, że masz ze sobą problem. Oraz ze swoja pozycją społeczną. Jesteś niedowartościowany? Pokochaj siebie takim jaki jestes i nie wtracaj się w zycie innych. Przeciez liczy się to jakim człowiek jest. A nei kogo lubi w łózku. Czy gwałciciele, mordercy to tylko homoseksualisci?

Gość ojjjdana
dobrze gadac polac mu!!!! i do waszej wiadomosci - NIE TRZEBA BYC MOHEREM ZEBY TAK UWAZAC. TYLKO CO DO WAS OBSRANYCH PO-WCOW MOZNA GADAC. WY I TAK SWOJE. SLEPO ZAPATRZENI W SWOJEGO SEPLENIACEGO MENTORA TUSKA ZAPATRZENI!

GEJE leczcie sie!!!!!! nigdy nie bedziecie mieli sily przebicia, nas normalnych jest o wiele wiele wiecej, nie damy wam dojsc do glosu!!!!! na leczenie!! odnosnie dowartosciowania.....mysle ze nie mam sie czego wstydzic a chwalic nie mam zamiaru,...bo szczena by "ci " opadla ;) Podsawa tego swiata jest normalna rodzina, mama+tata = dzieci

Nie Twoja sprawa jak inni żyja Każdy ma inne priorytety. Nie umiesz sie pogodzic z czyjąc odmiennoscia? Ciekawe dlaczego? Bo moze Twoje zycie jest nudne. nie podoba Ci się? Może Twoim celem życiowym jest zatruwanie zycia komuś?

odmiennoscia :D hhahahha, czyli pedofil to odmiennosc? shizofrenik to odmiennosc? czlowieku zaakceptuj w koncu ze gej to zbok, to chory czlowiek!!!!!

Pedofilem nie jest homoseksualista? Mam kolegę geja i jest wspaniałym człowiekiem, i gdyby nie to ze woli mezczyzn, to zrobilabym wszystko zeby byc jego zona bo jest fantastyczny. Jest moim przyjacielem i niegdy nie skresliłabym go z powodu jego seksualnosci bo to jego PRYWATNA SPRAWA. A Ty masz nie po kolei w głowie wygadujac takie bzdury, chco masz prawo tak uwazac. Ale nie normalny (w Twoim mniemaniu) zadroscilby mo jugo haryzmy poczucia humoru pomyslu na siebie i na zycie. Koncze bo nie jestes na moim poziomie i trudno mi sie z Toba dogadac.