Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gmajgtma

MAŁA PIĘKNOŚĆ.... Właśnie leci na TLC... Masakra

Polecane posty

Gość gmajgtma

te małe dziewczynki w wieku 10lat beda mialy zniszoną CERE WŁOSY PAZNOKCIE SKÓRE , JEBNIĘTE MAMUŚKI

Gość gmajgtma
żeby 4latce robić paznokcie akrylowe,sztuczną opaleniznę i nakładać tonę tapety normalnie pojeby!

Gość gmajgtma
tak zauważyłam! :D Moze matki jakies kompleksy mają hehe

Gość gmajgtma
ale kurde... Te dziewczynki jak się zachowują! Nie wiem co będzie za pare lat,jak juz teraz mają poprzewracane w głowie...

Gość gmajgtma
przecież jak oglądałam odcinek w którym była 3latka to ona zachowywala sie jak jakaś diwa,szansze maransze i na dodatek matce na głowe właziła,bo matka wszystko jej pozwalała

Gość gmajgtma
a jakie układy taneczne! Ha ha ha dupą kreci jakby przy rurze tańczyła! W jednym odcinku sama babka z jury wypowiedziala się,że niektóre tańce są przesadzone

Gość gmajgtma
szkoda dzieci... Matki nie przekazują żadnych wartości dziecku,które liczą się w życiu... Tylko próżność,rywalizacja i egoizm

tak, słyszałam coś o sprzeciwie wobec tego, pedofilia będzie się szerzyć itd

Gość gmajgtma
nosz fuck mać masz rację! W jury siedzą dorosłe osoby (na pewno niektóre mają dzieci) i nie wiem dlaczego takie konkursy prowadzą,ale nie wiem czy widziałaś jaka kasa leciała w stronę jury... Mamuski przeciez płacą za te konkursy

Gość gmajgtma
boże te niektóre w tym makijżu jak stare baby wyglądają

Gość gmajgtma
no ten facet! Udany jakiś!

Gość gmajgtma
no pchają te matki na siły... Raz Jedna dziewczyna ok 6lat mówi do matki ze jest zmeczona,a matka dała jej 3 napoje w puszczce energetyzujące,a tam była koleżanka tej matki i mówi do niej: to jest nagrywane

Gość gmajgtma
no i się skończyło... Eh brak słów na ten program

Gość n*talia
wcale to nie głupie. przeciwnie. te dziewczynki się przy tym bawią. nie tak jak wy mówicie. nie macie racji nawet na 1 procent a ja mam conajmniej na 90

natalia dzieci z racji braku zrozumienia mogą się bawić przy wszystkim i wszystkim np psiom kupom:) i co? to niech się bawi bo to im sprawia frajde? moim zdaniem matki, rodzice którzy robią z dzieci maszynki do zarabiania kasy, jakie soperacje plastyczne, powiększanie a raczej dodawanie piersi 10 latkom itd...powinni mieć ograniczone prawa rodzicielskie i wcisniętego kuratora