Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemtegoswiata

co znaczy srebrna obrączka na serdecznym palcu prawej ręki u faceta i dlaczego..

Polecane posty

Gość srebrna i złota obrączka
Kachani chodzi mi o to co dokładnie oznacza noszenie dwuch obrączek najpierw srebrna/ białe złoto a zaraz nałożona złota czyli całość to jak jeden pierścionek srebrno złoty. Czy ktoś moze mi to wytłumaczyć?

Gość Zuzanna Amelia !
OBRACZKE /jakakolwiek/ nosi facet , ktory z takich czy innych wzgledow nie zyczy sobie aby go podrywano lub z takich czy innych wzgledow chce pokazac otoczeniu , ze w jakis sposob jest z kims zwiazany. Czy takie tlumaczenie wystarczy?

Gość gość
oznacza to, że jest gejem :) mój kumpel gej taką nosi ;)

Gość gość
noszenie obrączki oznacza że koleś albo lubi biżuterię albo myśli że nosząc biżuterię będzie wyglądał bardziej stylowo równie dobrze może nie oznaczać nic.....ja nosiłam kiedyś srebną obrączkę mojej mamy, jej pierścionek zaręczynowy....bo mi ją pożyczyła.....i bo mi się wydawało że ładnie wygląda na dłoni....nie zastanawiałam się co sobie "ludzie pomyślą" mój znajomy majac 21 lat nosił pierścień Atlantów, nigdy nie pytałam po co i na co, ot taki sobie kaprys bo chciał być oryginalny i interesował się medycyną niekonwencjonalną i innymi bzdetami