Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolę

matka

Polecane posty

Gość pierdolę

Matka mi dzisiaj powiedziała, że w poniedziałek pójdzie do sądu załatwić formalne sprawy, bo chce się zrzec praw rodzicielskich do mnie. Nie palę, nie piję, nie ćpam, nie imprezuję, nie wagaruję, a ona chce mnie oddać :O poszło o oceny. To nie tak, że mam same jedynki, po prostu nie radzę sobie z niektórymi przedmiotami ścisłymi. Wcześniej się nie interesowała tym, co się dzieje w szkole, wogóle się mną nie interesowała:O kiedy przychodziłam, żeby z nią porozmawiać to mnie olewała, udawała, że nie słyszy, miała mnie gdzieś, a teraz nagle mówi, że się na mnie zawiodła i że od tej pory będzie się ze mną kontaktować "korespondencyjnie":O nienawidzę jej

Gość Najwyższy już czas przełamać
tylko sie tak odgraza a i tak tego nie zrobi. Jesteś nieletnia?

To pewnie prowokacja ale jezeli jednak nie to napisze tylko tyle: gdybym miała taka pojebaną matkę sama bym sie oddała do adopcji

Gość moja siostra
jestes w rodzinie zastepczej? czy jestes naturalnym dzieckiem swojej matki?a inni adoptowani?

Gość niektore matki s apopierdolone
jesli mama cie odda i zreknie sie ciebie, to zabiora jej te adoptowane ;x w koncu co to za matka co porzuca swoje dziecko bo jej sie znudzilo ;/

Gość moja siostra
ale prowo grand finale tej telenoweli kiedy konczita vera kruz dowiedziala sie ze jej ojcem jest jej wuj, a zarazem ukochany almondo jej bratem(dostali dyspense od papieza) to jej matka postanowila ja oddac do domu sierot, tyle ze byla za duza i nie miescila sie w zawiniatka niemowlece

"jesli mama cie odda i zreknie sie ciebie, to zabiora jej te adoptowane " dokładnie. to jakieś jaja są. od kiedy to daje się dzieci do adopcji takim psychopatkom? pachnie prowokacją.

Gość hfshfius
Nie wierze. Kazdy rodzic kocha najbardziej swoje biologiczne dzieci. Moj maz mial adoptowanego brata i tesciowa mi niedawno powiedziala, ze nigdy tak nie kochala tego adoptowanego jak mojego meza, ze to nawet nie da sie porownac tej milosci i zle sie z tym czula, ze nie potrafi tamtego tak pokochac. Jesli to prawda co piszesz, to szczerze wspolczuje takich rodzicow, wytrzymalabym do matury i wyniosla sie na swoje, a ich miala w dupie.