Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me21

kradziez

Polecane posty

Gość me21

dzis zostalam zalapana przez ochroniaza na kradziezy, dadam ze zrobilam to pierwszy raz, cos mnie podkusilo, wiecej tego juz nigdy nie zrobie. o wartosci 150zl, wzwana zostala policja, ze jestem z innego miasta niz ten czyn zostal dokonany to powiedzial mi policjant ze przyjedzie do mnie dzielnicowy, dostane mandat o jak duzej sumie? czy spara bedzie w sadzie? bedzie gdzies to zapisane w kartotece? blagam o pomoc, dodam,ze jestem pelnoletnia, dlaczego nie dosalam mandatu odrazu tylko ma mi go dac dzielnicowy i dodam ze zapisali moj numer telefonu

Nie bardzo rozumiem, normalnie ochroniarz powinien Cię przekazać w ręce policji, któa złożyła by sprawe w sądzie. Jak byłam mała zjadłam wafelka w realu, i tez mnie złaplali. Chcieli zgłaszać sprawe do sądu, ale moja mama udobruchała i był mandat 100+wartość wafelka (0,99zł) :P. Ty wychodzi na to że będzie chyba mandat, spisywali od Ciebie protokół?

Gość srały duchy będzie zima
poniżej 250 zł puszczają wolno więc się nie martw.

Gość me21
tak spisali cos w h&m, potem poszlam na komisariat z nimi, bo musieli sprawdzic moje dane, dle nie rozumiem czemu dzielnicowy ma mi dac ten mandat?>

dziwne, po co chłopine w to mieszają :D szkoda, jak w sobote zjadłam 2 kajzerki na sklepie i nie wspomnialam o tym przy kasie, to ochroniarz do mnie podszedł i chciał wzywać policje o 0,60gr :o, powiedziałam że jest śmieszny, ...