Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..xfactor..

X-FACTOR - Kto ogląda? Kto was wkurza? Kto wygra? Wchodźcie i piszcie! :)

Polecane posty

Gość beznadziejnie śpiewaja
dzisiaj na żywo... No nuda

Gość Majjkka
Dlaczego beznadziejnie, bo Kubie mało co się dziś podoba? Michał rewelacja tylko trochę jakby gwiazdorzył. __________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość ja tez jestem za Gienkiem
genialny jest:)

Gość maturzystka tegoroczna
Gienek jest najlepszy, ale fakt ci z mam talent bardziej porywali emocje itp, ale jak widze gienka to mam ochote go pocieszyc, wyglada jakby wiecznie byl smutny i cos go bolalo hehe

Gość fdyhhtdj
i co odpadł ktoś dzisiaj? nie oglądałam:(

Gość aa to
avocado wypierdolili :)

Gość fdyhhtdj
a to spoko:)

Gość xfaxfi3
a czy X FACTOR to nie miał być program dla młodych chcacych się wybić ? i nagrać płytę ? JAK DLA MNIE TO WIELKIE OSZUSTWO!!!!!!!!! bo np. GIENEK LOSKA - ma od dawna swoj zespoł genek band z którym nagrywa płyty koncertuje DZIEWCZYNY - tez mają płyte i ponad 20 profesjonalnych teledysków i mało tego ich piosenka była w plebiscycie do eurowiz wystarczy w you toob wklepac DZIEWCZYNY eurowizja 2010 ...więc jacy to są amatorzy ?? ja się grzecznie pytam ???amatorzy to już odpadli dawno ...a cały X factor to nabijanie ludzi w butelkę :D

Gość słownik ortograficzny do
też mi x-factor podpada. Prawie wszyscy śpiewają w zespole,było tyle osób,które zajebiście śpiewały i odpadły i dlaczego tak się stało?! Dlatego,że nie miały zespołu?

Michał troszkę "przygwiazdorzył" ale wystep rewelka! Za to Ada wypadła fatalnie, dobrali jej beznadziejna piosenke ... Odpadli Ci z Avocado ale ja uważam,że te laski Rebel cośtam powinny odpaść, były słabsze od Avocado :)

Gość skksksksksksksksksksksk
jak dla mnie wiecej fajnych wykonawcow w Must be the music Szpak zenada nie lubie takichzadufanych kolesiow, spiewa na jedno kopyto i nie porownujcie tu Genka ktory ma talent do dziwadla jakim jest Szpak , nie mam na mysli jego orintacji ale gwazdorzenia zenujacego

Gość mała miiiiiila
A mi się podobała ta dziewczyna co ją w zespół polączyli z ta paskudną rudą co w mam talent była :o cudnie śpiewała i z ich trzech najlepsza była moim zdaniem błąd zrobili że ją połączyli w zespół bo ma fenomenalną barwę i mogła by wiele zdziałać w finale mam nadzieję że jeszcze ja gdzieś usłyszę zwłaszcza że ma 17 lat a mowa o Carolinie mieszance karajbsko - polskiej nazwisko jakoś na T ale nie pamiętam jak się pisze :p

Gość Xfactor
Michal Szpak jest swietny Gienek tez

Gość Donnatellaa
Mała miiila Super śpiewała ta dziewczyna, no ale trzeba trzymać się scenariusza.... Tak tak.... X-factor to nie program który szuka szarej myszki z ogromnym talentem,takie osoby były tylko przykrywką,ile osób było,które super śpiewały?? Masa! A czemu nie doszły te osoby do finału? Oto powody: - nie śpiewały przed programem na scenie,nie miały kontaktu z publicznością - nie nagrały żadnej piosenki - nie nagrały teledysku - nie nagrały płyty (!) - nie miały ciekawego image (bo taką wymówkę najczęściej miało jury heh a przecież z czasem każdego się 'zrobi') teraz popatrzcie kto był/jest w półfinale i wpiszcie te osoby w google,you tube i sami przekonacie się,że 90procent tych osób to 'piosenkarze' 'piosenkarki' z teledyskami i z nagranymi płytami. Nawet jeśli trafił się ktoś bez wcześniejszego obycia ze sceną to i tak odpadł.

Gość Navya
wczoraj najgorzej moim zdaniem zaśpiewał Mats i Małgorzata . jakoś tak nie czysto było . Mats jakoś nie potrafił przebić sie przez muzykę i mało go bylo słychać ,a Małgorzata niby zaśpiewała poprawnie ,ale nie zbyt czysto chwilami. To wyglądalo jakby bardziej koncentrowala sie na tym żeby dobrze zaśpiewać tekst po angielsku więc lepiej sprawdza się w polskich repertuarach Sweet Rebels wg mnie zaśpiewały najlepiej jak dotąd więc nie wiem czemu wojewódzki je tak zjechal... chociaż jak dla mnie nigdy nie śpiewały rewelacyjnie ,poza tym były bez charakteru i w sumie zasłużyły na to żeby odpaść więc to było sprawiedliwe Michał szpak zaśpiewał super . tak inaczej niż zwykle, pokazał ,że w takim reperturze też się sprawdza . Wg mnie był wczoraj najlepszy Gienek Loska mnie nie zaskoczył zaśpiewał tak jak zwykle . czyli dobrze ,ale niczym nowym mnie nie zaskoczyl Co do Ady uważam ,że to był jeden z najlepszych jej wykonów ,ale nie lubię jej zbytnio jako osoby choć głos ma bardzo dobry

Gość ee reebels
Beznadziejne ,fałszowały i bardzo dobrze,że odpadły. Najlepiej wypadli:M.Szpak,G.Loska i A.Szulc/czysto spiewa,ale nie podoba mi się jej głos/.Chciałabym,żeby wygrał Szpak lub Loska/nie wiem tylko czy ten zniesie dobrze popularnosć/

Gość nss,s,s,s
no jak jestem w sozku, tak chwalilivten progrram, a ja tak naprawde ogldam z nudow bo naprawde poziom jest zrenujacy, preciez wiekszoscv tam to falszuje w szczegolnosci Malgorzata i Mats Must be the music byl lepszy

Gość Pisanna
Moim zdaniem najgorsze z finałowej dziewiątki to sweet rebels! Jak girlsband z dożynek, było dużo więcej naprawdę lepszych ! A teraz: Ada bezbarwna i zwyczajna-nie wiem dlaczego Kuba tak się nią zachwyca..., Szpak-zdolny ale za bardzo wkurzający(i nie chodzi o jego strój czy poglądy, ale np o gwiazdorzenie), Chciałabym, żeby ostatecznie został Gienek i Matz-> Gienek jest genialny, a Matz świetnie sprawdziłby się w repertuarze a'la Brian Adams... I Czesław ma rację- Kiepski repertuar Kuba wybiera...

Dla mnie Xfactor to takie drugie Mam talent. Przez to że wczesniej puszczali MT to XF jest niczym zaskakującym. Myslałam ze zaskocza nas formułą programu ale nawet to że jurorzy maja swoje grupy niczym XF nie wyróżnia. Nadal 3mam kciuki za Szpaka :)

Gość Kassssia
Gienek i pedał do domu!! Michalina niech się zajmie malowaniem paznokci oraz pudrowaniem noska a nie śpiewem!!! Ma wygrac Ada Szulc!!! ma cudowny głos... Pani Małgosia też ładnie śpiewa:) Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza fanów Adusi :D

Gość Kassssia
Gienek i pedał do domu!! Michalina niech się zajmie malowaniem paznokci oraz pudrowaniem noska a nie śpiewem!!! Ma wygrac Ada Szulc!!! ma cudowny głos... Pani Małgosia też ładnie śpiewa Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza fanów Adusi

Gość Navya
Ja obstawiam ,że w finale będą Ada, Michał i Gienek dziewczyny tez są niezłe ,ale odpadną pewnie tuz przed finałem . Mats odpadnie niedługo może nawet dzisiaj,albo ta Stankiewicz odpadnie mimo ,że ludzie ja nawet lubią to są lepsi

Gość Navya
I nie sądzę żeby Ada wygrała bo mimo,że ma dobry głos wielu ludzi jej nie lubi. Wygra albo Michał ,albo Gienek choć bardziej stawiam na Michała i myśle ,że ma największe szanse

Gość Cytrynkovaa
Jestem zdecydowanie na Gienka. Chłop jest szczery i autentyczny. Szpak jest za bardzo zadufany w sobie i jakiś taki nieprzyjemny. Ada Szulc mnie trochę irytuje. W ogóle przypomina mi Alę Janosz, z wyglądu i zachowania. Podejrzewam, że jeśli wygra skończy podobnie. Jury często się myli.

Gość nie bede Cie dolowac bo
moim zdaniem ostateczna rozgrywka bedzie miedzy Szpakiem a Gienkiem i wiadomo, ze tak bedzie od pierwszego odcinka;). mimo, ze cenie oryginalnosc itd to uwazam, ze ma mega irytujacy sposob bycia i denerwuje mnie w nim wszystko oprocz glosu :P. oczywiscie, glos jest najwazniejszy ale jednak reszta tez jest wazna

Gość nie no bez jaj...;/
oni wszyscy od lat maja wasne zespoly! to nie sa szaraki z podworka co sobie przy goleniu podswiepwuja, takich do finalu by nie zwieli ;/ za wysokie progi..

Gość ciach----ciach
meczy mnie sluchanie czeslawa. wkurzaja uwagi kuby i brak profesjonalizmu u maji. jestem za gienkiem

Gość ciach----ciach
nikt nie zabuja kury znoszacej zlote jajka