Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posiadająca

Plamy na słońcu to WINA PO!! Tuska i Komorowskiego

Polecane posty

Gość Posiadająca

Zdrajcy, jak mozecie głosować na nich, skoro, tak niszczą ludzkość, za Kaczyńskiego napewno by do tego nie doszło

Gość niekafeteriankanienienie
Za rok świat sie skończy. OBY!!! Pod koniec sierpnia w przyszłym roku - już nie mogę się doczekać -taka prawda :(

Skąd wy macie takie informacje? :o Plamy na słońcu są od kichnięcia wielkiego Lecha. :classic_cool:

Gość bania u cygana do ranaa
to wina bandy decydentów :classic_cool:

Gość Posiadająca
Stary-leming,Stara-leming,Brat-leming......no to się też chciałam wykazać,że gorsza nie jestem:O:O

Gość la qyerwuo
O,5/10.......te o,5 tylko dlatego,że wiesz,że istnieje coś takiego jak tzw"plamy na słońcu"choć podejrzewam,że już nie wiesz co to takiego i na czym polega...pozdrawiam wszystkie lemingi na forum-tworzycie dość zgrane stado,niedługo wasz okres godowy-musicie pokazać na co was stać przed wyborami

jeden menel obrzygał ścianę na Dworcu Centralnym w warszawce i po wyschnięciu wyraźnie widać portret Lecha K. Z bratem J.

Gość po kaczyńskiej juz niewiele
może zniesmaczyć :D

Gość ccccvvvvcccvvv
13:30 [zgłoś do usunięcia] bmblondyn [ jeden menel obrzygał ścianę na Dworcu Centralnym w warszawce....] taaaa a tym menelem był bmblondyn,który jest juz tak ciężko chory,że ich wszędzie widzi....dlatego ich tak nie lubi:classic_cool:..... blondynie-jest na to rada....nie pij więcej-idź na odwyk-najlepiej na nfz-Pani Kopacz ci powie co i jak

Gość dr n med Baltazarro
ccccvvvvcccvvv -racja.To są tylko chorzy ludzie..im trzeba pomagać-leczyć ich...jak się na nich krzyczy to tylko to zaostrza sprawę...zwiększa się liczba "brzydkich postów"na pis itd itp...wiadomo,choroba

niestety nie mogłem być tym menelem, bo mieszkam w pipidówce koło Gdańska i nie zatrzymuje się ekspres do warszawki, co innego mieszkać we Włoszczowej...

Gość inspector bellamy
niestety nie mogłem być tym menelem, bo mieszkam w pipidówce koło Gdańska i nie zatrzymuje się ekspres do warszawki, co innego mieszkać we Włoszczowej... ......Mariae semper Virgini........ To zdumiewające,że przy częstych zatrzymaniach na dworcu centralnym z tytułu wykroczeń-osoby w stanie głębokiego upojenia właśnie tak tłumaczą swoją niewinność:classic_cool:

Gość rotaryyator
A równie zdumiewające jest to,że pierwszą osobą zatrzymaną z uwagi na publiczne znieważenie Prezydenta RP, był nolens volens taki "menel"kręcący się po pijaku.....nie wstydzicie się dobrych wzorców

szczególnie takich co potrafia wyrzygać portret wodzusia. A jak jesteś taki znawca dworca centralnego to może widziałeś demota , co przez chwile reklamowali po prawej stronie: Lepiej w kiblu na Centralnym Z kupy lepić klocki Lego Niż w w wyborach poprzeć partię Jarosław Kaczyńskiego

Gość bmdemot
Jak rozumiem takst tam w tym kiblu jest twego autorstwa???Brawo,może troszkę sztampowe ale jednak....czyli byłeś kiedyś w Warszawce,ha!!!:classic_cool:

mam bliżej do Gdańska i brzydzę się tą ruska wiochą na W, i nie bywam tam ze względu na gówno Stalina,czyli PeKiN.

Gość bmblonyn to największy leming
kafeterii