Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerebella

SŁABE OBJAWY - SŁABA CIĄŻA??!!

Polecane posty

Gość gerebella

pytanie jak w temacie?czy slyszalyscie o czyms takim...???jestem obecnie w drugiej ciazy, wchodze w 7 tydzien, nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych - poza lekko napietymi piersiami. Kolezanka powiedziala ze swiadczy to o niskim poziomie hormonow niezbednych do utrzymania ciazy i ze powinnam bardzo na siebie uwazac....poprzednia ciazw faktycznie na pocztaku czulam sie duzo gorzej, teraz mam mnostwio energii. Zbadalam poziom bety - jest troche nizszy niz w poprzedniej ciazy,ale jednak miesci sie we wszystkich normach i przyrasta. nie mam boli ani plamien,ale zaczelam sie niepokoic - czy slusznie?

Gość nie , slabe objawy to nie slab
ciaza co to ci do glowy przyszlo ? ja w 7 tyg tez nie mialam wymiotow itp objawem jedynym jaki byl brak okresu a to tez objaw:P wymioty i inne dolegliwosci przyszly w 9 -10 tc a piersi do teraz nie mam nabrzmianych kazda jest inna i nie wkrecaj sobie rzeczy , i nie czytaj zadnych topikow to bedziesz spokojna

Gość niepotrzebnie się nakręcasz
po co sobie wmawiasz że słaba ciąża? ja nie miałam zadnych dolegliwosci poza lekkimi mdłościami. Zatem ciąże wspominam super.A teraz obok śpi moja zdrowa coreczka :) Pamietaj każda ciąża jest inna.

Gość to baaardzo dobrze
co to znaczy slaba ciaza. to jestes w ciazy czy nie?

Gość takajednapaula
Ja po za lekkim bólem piersi i brakiem okresu nie miałam żadnych innych objawów, powinnaś się cieszyć póki nic Ci nie jest.

Gość goreeeeee
Ja całą ciąże - 0 objawów. Dzidzia sliczna i zdrowa :D To bzdura!

Gość Bella ...
Ja męczyłam się z wymiotami od 7 do 23 tc i pocieszano mnie że to przez wysokie stezenie hormonu HCG, odpowiedzilanego za utrzymanie ciąży. Coś w tym jest bo ja nie mialam zadnych problemow a dziewczyny ktore w ogóle nie wymiotowały przyjmowały luteinę czy duphaston by wspomóc ciążę.

ja nie miałam żadnych objawów poza brakiem okresu, nic nie brałam na podtrzymanie ciaży i nie było żadnego zagrożenia ciąży.. dość intensywnie pracowałam do 5 miesiąca... także brak objawów nie jest wyznacznikiem "słabej" ciąży.

Gość olamary
Hej!Ja jestem w 33tyg., nie miałam przez całą ciążę żadnych objawów ani razu mdłości ani wymiotów.Teraz już czuję ciężar i bóle pleców, ale tak poza tym jest ok., cały czas jeszcze pracuję, nie biorę żadnych leków, a dzidzia rozwija się prawidłowo!Mój lekarz jak go zapytałam o to dlaczego nie mam żadnych objawów odpowiedział z uśmiechem, żebym się nie martwiła wszystko jest ok. a mój organizm jest po prostu stworzony do ciąży:)Pozdrowienia nie martw się, wszystko będzie ok!