Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość późna sowa

Dziewczyny doradzcie co na podpuchniete oczy z rana

Polecane posty

Gość późna sowa

Napewno któras z was ma rano podpuchniete oczy ,malutki jak szparki a trzeba do pracy rano wstać i jakos wyglądać.Co stosujecie? Prosze o nie za drogie kosmetyki:)

Gość cdvsmlased
jest bardzo skuteczny roller cena ok.20zl firmy chyba loreal . taki zielony, moze znajdziesz.. mozesz rowniez w aptece popytac o jakis krem

Gość maturks4
Kostka lodu i przecierać kilka chwil po umyciu

Gość późna sowa
Dzieki za wypowiedź.I ten roller z loreal wygładza ta opuchlizne,że oczy nie są takie malutki przykurczone?

Gość późna sowa
No kostka może byc pomocna w dodatku nic nie kosztuje ;P A jakie kosmetyki na rozświetlenie oczu? Nie chce byc umalowana jak na impreze,ale czasami mój zwykły podkład(używam z aaoceanic świetlisty kośc słoniowa albo loreal sand bege/rose ) tusz i brwi cieniem do brwi.Już kilka godzin a makijażu nie ma=/

Gość psychopatia
myc twarz i dekold oraz szyje i kark zimna woda. ale naprawde zimna. Bardzo zimna. Mozesz zaczac od tylko twarzy - szczegolnie okolic oczu. Ra robie tak regularnie od wiekow. Nie tylo rankiem (ale rankiem to podstawa bez tego nie da sie zyc) ale gdy wracam z pracy, gdy jestem zmeczona, albo gdy sobie przypominam ze mam 38 lat i o cere trzeba dbac. I nie powiem nie powiem nie narzekam na opuchizny, a ludzie z zasady daja mi ze 6 lat mniej niz mam.( eh proznosc i pustota ludzka i tak kiedys bedziemy stare a potem umrzemy :-))

Gość cdvsmlased
tak, dziaóa-orzynajmniej na mnie i moja mamae :)

Gość kosssssssssmitkaaaa
zaparzone torebki rumianku lub herbaty na oczy

Gość a ja polecammmm
polecam taki zel pod oczy z flos leku swietlik i babka lancetowata sa rowniez inne z tej firmy ale babka lancetowata bedzie najlepsza na worki pod oczami. mozna to kupic w aptece i jest niedrogie koszt do 10 zl

Gość późna sowa
No to super,wypróbuje.To wogóle jest ciekawe bo jak wstaje puźniej np ok 10-11 to i oczy normalne i makojaz się trzyma..

Gość ghghggggggggggggggg
Dobry adwokat, i paru policjantów.

Gość ju ma hart ju ma soł
a wiecie, ze ja mam napuchniete usta jak rano wstaje?:D

Gość późna sowa
No ciekawe od czego?:P

torebki zaparzonej herbaty na oczy pomagają na zmęczenie widoczne (tylko wiadomo tak żeby nie poparzyc oczu), ale to raczej stosuje się na noc przed snem, na rano w ramach szybkiego środka krem LISSe eye contur który wygładza i rozluźnia, jest do każdej cery, ale on tez jest typowo przeciwzmarszczkowyy więc.... na pewno nie dla młodej cery!

niegrzeczna90 czy chodzi Ci o krem Neoglisu? Kiedyś czytałam o nim na forum, ale wole wiadomości z pierwszej ręki. Polecasz? Wart swojej ceny?

Cześć dziewczyny, też słyszałam o tym kremie. Możecie powiedzieć o nim coś więcej? Bo te okropne sińce spędzają mi sen z powiek, wypróbowałam już wszystko z drogerii i z apteki, więc trzeba już chyba sięgnąć po silniejszą i droższą broń!

Ja slyszalam kiedys ze trzeba przylozyc sobie do oczu zimne lyzki tzn schlodzone wczesniej w zamrarzace. Prosty domowy sposob.

Gość późna sowa
a ja powróce do mojego tematu.Przetestowałam rady i : kostki lodu podstawa.Następnie okularki słoneczne (aby oczy przyzwyczaiły sie do światła) oraz rowerkiem do pracy :) Ważne tez aby nie objadać sie na noc ,wpic herbatke ziołowa i wcześnie spać.Pozdrawiam

Alu12345 chodzi o Neoglis, fakt jest dość drogi, ale wart swojej ceny. Szczególnie że ja ostatnio śpie tylko 4-5h dziennie i worki sięgają prawie do kolan... pomaga naprawdę.

Gość a ja mam włosy rudeee
maseczka żelowa na oczy,takie okulary-do kupienia chyba w rossamanie,trzymam w lodówce,rano wyciągam i na 5 minut-dla mnie rewelacja (oczywiście krem pod oczy też stosuję,ale żaden nie daje zadowalających efektów)

No skoro polecasz, to może go kupię... bo już naprawdę zaczęłam wątpić, czy coś mi pomoże... Jak wypróbuję to dam znać jak się sprawuje:)

Gość mądrala nie wiadomo skąd
spij z glową wyżej:)

Ok dziewczyny! Krem zamówiony, czekam tylko na dostawę i jak przetestuje, to zdam Wam relację, czy te okropne sińce zniknęły!

Ala12345, czekam na Twoją relację... Ja co prawda wypróbowałam kostki lodu i trochę mi pomagają, ale strasznie nie lubię tego przykładania ich, to bardzo nieprzyjemne uczucie... Może więc krem będzie lepszy i przyjemniejszy w użyciu :)

Gość Ylka
Moja mama tak sobie kiedys przykladala te kostki lodu, kazdego dnia rano, robila to systematycznie... i powiem wam, potem miala jeszcze bardziej spuchniete!!! Ale to moze tylko u niej taka reakcja powstala. Choc ja od tej pory jakos sie boje wyprobowac ten sposob

i jak ala używałaś tego kremu Neoglisu już? ja wam powiem, że różne sposoby srosowałam, łąćzanie z kostkami lodu (brrr nieprzyjmene) i torebkami herbaty (fajne za zmęczone oczy) ale ten krem przyniósł zdecydowane i trwałe efekty :)

Gość gfdssdds
podkład max factor panstik jest wytrzymały, z dodatkiem odrobiny świetlistego pudru w kamieniu i bedzie sie trzymac z 10 godzin

ja bym była bardziej zainteresowana kremem pod oczy, więc równiez czekam na opinię. bo podkładów nie używam.sprawdzałam cenę tego kremu neoglisu to jest spora... ciekawe, czy warty jest tej ceny

Gość sweet.kate
dla mnie najlepszy jest Lineless eye cream dr Brandt, polecam, fajnie napina skóre, zero opuchnięć, itp