Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek wwwwaaaw

Czy dziewczyny lecą na roznosicieli ulotek ???

Polecane posty

Gość prawiczek wwwwaaaw

Bo aktualnie od 2 lat to moja praca : ulotki i gazety. W wakacje czasem ankiety telefoniczne. Czy fajne atrakcyjne dziewczyny lecą na ulotki ???

teraz wiekszosc dziewczyn leci na kase i na takiego jak ty nawet nie spojrzom ale sa tez normalne ktore poleca na takiego jak ty

Gość prawiczek wwwwaaaw
niestety tego tez nie mam

Gość prawiczek z katowic
powiem Ci na co nie leca na zadufanych w sobie lalusi ktorym to sie wydaje ze jak sa juz troszke ponad to kobieta powinna plaszyc sie przed nim chocby z samego wzgledu ze jest taki piekny i uroczy

Gość prawiczek wwwwaaaw
serio jestem roznosicielem... pracowałem tez w magazynie ,ale tylko pol roku ,bo na tyle miałem umowe. Potem mogłem zostac,ale agencja posrednictwa pracy bierze spory procent, robiłbym jak wół i gowno dostawal. A z ulotek jakas kasa jest , nienajgorsza bo robie to na codzien , jestem niemalze zawodowcem :D

Gość marcin84w
polecą na ulotkarza pod warunkiem że zarobi chociaż 4tys za to roznoszenie

A no to sorry:P. Jak chcesz wiedziec na co lecą dziewczyny, to ja ci powiem, że koncentrują się na osobowości, no i wiadomo uroda na drugim miejscu. A takie detale jak profesja to raczej nie mają znaczenia:).

Gość prawiczek wwwwaaaw
no 4 tys to nie wyciągne :P Trzeba by zapytac Creama , on od lat siedzi w branzy ulotkarskiej

Gość marcin84w
profesja ma duze znaczenie,no bo co odpowie laska jak ją zapytają czym się jej chlopak zajmuje? jest ulotkarzem,żadna się nie przyzna,to tak jakby powiedziec ze jest bezrobotnym

Ja osobiście mam to w dupie. A moje koleżanki maja chłopaków, którzy pracuja na budowie itp i tez jakos się tego nie wstydzą.

Gość unbelevejbul
Alles Klar - lubi dresiarzy i tyle w temacie . Nie polecaiałby na ciebie za nic w swiecie. Podobnie jak reszta dziewczyn , dla ktorych musisz miec zajebisty chakterek łysola i jakis wyglad . O doroslych kobietach mozesz zapomniec, one swoj materializm tlumaczą zaradnoscią i dbaniem o dom buhaha :D

Gość marcin84w
ale na budowie mozna zarobic

Alles Klar - lubi dresiarzy i tyle w temacie . Nie polecaiałby na ciebie za nic w swiecie. Podobnie jak reszta dziewczyn , dla ktorych musisz miec zaj**isty chakterek łysola i jakis wyglad . O doroslych kobietach mozesz zapomniec, one swoj materializm tlumaczą zaradnoscią i dbaniem o dom buhaha To wszystko akurat idealnie rozminęło się z prawdą. Nie lubię takiego schematycznego myślenia, mówiąc o osobowości miałam na mysli takie przymioty jak inteligencja, humor, uczciwość itp., a nie pozę na łysego cwaniaczka, która powielają debile bez własnego charakteru.

Gość ktośka57557
Jeśli to praca dorywcza ucznia lub studenta co czemu by nie ? Ale jeśli dorosły facet zarabia w ten sposób to świadczy to tylko o jakieś nieporadności życiowej, braku ambicji i zainteresowań. Jak dla mnie facet może zarabiać i 1000 zł miesięcznie byle by robił coś zgodnego z jego wykształceniem i zainteresowaniami - wtedy awans przyjdzie prędzej czy później. Ktoś kto pracuje jako ulotkarz raczej nie jest ciekawą osobowością.

Ale dlaczego nie? W ogóle nie pojmuję tego rozumowania. Profesja nic nie znaczy, tak jak kasa czy takie tam. To jest element praktycznego życia a nie uczuciowego

Gość ktośka57557
Wiesz, Alles Klar to wszystko zależy od tego kogo się szuka....Jeśli jedynym wymaganiem kobiety jest żeby facet był miły, sympatyczny, nie pił i nie bił to ok. ;] może być i ulotkarz. Ja bym jednak wolał kogoś kto ma jakieś swoje zainteresowania i pasje, kto jakoś odróżnia się od tej szarej masy na ulicy. A człowiek z jakimiś zainteresowaniami i pasjami zawsze znajdzie sobie ciekawszą i lepiej płatną pracę, chociażby pracując w czasie studiów jako wolontariusz w rożnych organizacjach i zbierając doświadczenie.

Oczywiście lepiej, jeżeli facet ma jakąś pasję, ale praca i dodatkowe zajęcia mają znaczenie prestiżu społecznego, a nie więzi emocjonalnej. Kobieta nie wybierze nudziarskiego osobowościowo malarza tylko dlatego, że maluje. Lubi kiedy facet czymś ciekawym się zajmuje ale pomiędzy charakterem a zajęciem zawsze zdecyduje sie na to pierwsze. Także żaden rodzynek wśród szarej masy nie wybija się tylko swoimi pasjami:P

Gość ktośka57557
Alles Klar, Ty jak widzę uważasz że zainteresowania i charakter człowieka nie mają nic wspólnego z wykonywanym zawodem, tak ? Uważasz że inteligentnemu facetowi z głową na karku wystarczyłaby posada roznosiciela ulotek ? Mi się wydaje, że taką pracę na stałe wybierają osoby mało ambitne, idące po najmniejszej linii oporu, niezaradne życiowo - to już są cechy charakteru. Znasz osobiście jakiegoś nudnego malarza ? ;] Ja mam przyjaciółki na malarstwie i to fajne, pozytywnie zakręcone osobowości.

Chodziło mi bardziej o to, że to osobowość jest podstawą, zainteresowania już z niej wynikają, są pochodną która może wystapić ale nie musi. Więc każdy o wspaniałym umyśle może wygenerować w sobie pociągające kobiety pasje, ale ci którzy zarywają tylko na zainteresowania, nie wymyślą nowej osobowości, prawda:)

Gość prawiczek wwwwaaaw
nie powiedziałbym ,ze malarze mają ciekawą osobosc :D Chyba ,ze to malarstwo artystyczne ;) A nie malowanie ścian u Anglików :D:D Na studia mnie nie przyjęli ,wiec z czym do ludzi ? Biore to co jest. Jakbym powiedzial ,ze mieszkam z mamą i ona mi podstawia jedzenie pod nos napisaliscieby ze jestem leniem i nieudacznikiem :D:D

Gość ktośka57557
Prawiczek wwwwaaaw, jeśli to u Ciebie chwilowa sytuacja spowodowana niedostaniem się na studia to wszystko ok., żadna praca nie hańbi. Bylebyś tylko na tym nie poprzestał.

Gość ktośka57557
No i oczywiście w poprzedniej wypowiedzi chodziło mi o malarzy artystów.