Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy was nie stać

nie stać wa na tesy?

Polecane posty

Gość czy was nie stać

nosz kurwa co drugi topik to : " okres miałam, stosunek się odbył czy jestem w ciąży bo śluz mam taki" naprawdę nie stać was dziewczyny 10 zł na test? myślicie że ktoś wam przez internet zrobi badanie i stwierdzi ciąże lub jej brak, trochę rozsądku, jesteście śmieszne i robicie z siebie idiotki:/

Gość easy boy...
spokojnie, relax, bo ciśnienie Cię zabije.... :)

Gość a co to są
TESY?

Gość BO JA NIE WIEM
proszę autora o odpowiedź

Gość czy was nie stać
ale ja jestem spokojna, ciekawi mnie tylko jakie pobudki mają dziewczyny które wolą zapytać na forum czy są w ciąży, niż zrobić test.

Gość czy was nie stać
poprawiam testy miało być, czy teraz wszyscy zrozumieli ?

Gość co prawda to prawda!!!!
Tak właśnie tu jest.Jestem w ciąży??Mogę być w ciąży??Co o tym sądzicie...??Przyznaję rację...!I zawsze każda na takie same objawy a wg niej są inne niż w postach innych dziewczyn.

Gość Moniqqqeeee
zaraz ci zylka wee dupie peknie

Gość czy was nie stać
czyżby odezwały sie domniemane ciężarne?

Gość WŁAŚNIE PO TO JEST
to forum, żeby pytać. A w aptece się płaci, zresztą T E S Y nieraz są omylne...

Gość czy was nie stać
to nie są byki a jedynie nie dopisane litery, to poprawiam jeszcze *się bo znów któraś zauważy i będzie nowy post:/

Gość hdikdha
Wydaje mi się, że dużo dziewczyn chciałoby być w ciąży i dlatego pisze, bo chce, żeby utwierdzić je w tym przekonaniu. Po co pozbawiać się nadziei robiąc test, jeśli wyjdzie negatywny? Zawsze te parę dni będzie niepewności, a potem okres i już wiadomo...

Gość czy was nie stać
tak zapytać "czy jestem w ciąży?" dobre sobie, a osoba przed monitorem jest wróżką i odpowie, na pewno pewniejsze są odpowiedzi na kafe niż testy:D.to mnie rozbawiło do łez:D

Gość Moniqqqeeee
Wez idiotko zamilcz. Czesto pytaja o to czy moga byc w ciazy, w takim sensie aby ktos w miare ogarniety mogl pomoc wyliczyc dni plodne, i czy akurat w dzien stosunku byly dane dni. Wiec scisnij zdesperowana kuro domowa morde, i wez sie za sprzatanie w domu i dbanie o rodzine a nie tu zasmiecasz kafeterie.

Gość ale fajny
ten temat...Dzięki Ci autorko!

Gość czy was nie stać
Moniqqqeeee chyba ty jesteś bardzo zdesperowana, współczuję. już posprzątałaś i frustruje cię brak zajęcia? to może ciasto zrób nie wiem....

Gość easy boy...
a mnie to nie przeszkadza, że pytają. Sama niedawno byłam w ciąży i poniekąd je rozumiem, chcą aby ktoś podtrzymał w nich nadzieje zanim trzeba będzie zrobić test. A niektóre po prostu nie wiedzą czy jest sens wydawania kasy na test. Jak mnie jakiś temat nie interesuje to nie wchodzę i nie zaprzątam nim sobie głowy. Czy Wy wchodzicie w każdy temat, który się pojawi? Myślę, że większość tych kobiet stac na test, ale czasami testy są zawodne i zamiast jednego robi się ich 3 w różnych odstępach czasu - są tacy, którzy znają wartosć pieniądza i nie wyrzucają ich w błoto jak leci. Jak ktoś jest wredny to już taki pozostanie raczej....bo po co robić dym komuś kto najzwyczajniej w swiecie chce z kims pogadac i poznac czyjas opinię - na tym polega istota FORUM !

Gość czy was nie stać
większość tematów dotyczy raczej strachu przed ciążą niż nadziei

Gość easy boy...
statystyki prowadzisz? :) Jak tak Cię to trapi to proponuję wymyśleć sobie stałą formułkę i wklejać w każdy taki temat - jako hobby ;) Może wyplewisz te "chwasty" hehe

Gość czy was nie stać
a może w końcu ktoś w temacie odpowie? co wami kieruje że zamiast do apteki piszecie na forum?

Gość widzę, że
temat co raz bardziej się rozkręca. No, ale po to jest forum, aby wyrażać swoje zdanie, chociażby całkowicie odmienne od innych.

Gość kamarara
kieruje nami wspólna, kobieca solidarność

Gość podpowiedzcie prosze
ja dzis zalozylam temat o ciazy:D wiec moze napisze co mna kierowalo:P przede wszystkim nie oczekiwalam, ze ktos mi napisze czy jestem w ciazy czy nie. Chcialam tylko zasiegnac informacji na temat czy mozliwe sa wczesne objawy i czy sa kobiety, ktore myslaly, ze maja okres, a byly juz w ciazy. Testu teraz nie robilam i robic nie bede, a dlaczego to pisalam w temacie. Takze nie chodzi naprawde o to, ze ktos ma powiedziec czy autorka jest w ciazy badz nie.

Gość matka x 2
a co to lekarzy nie ma ktorzy by wyjasnili kiedy sa dni plodne? to chyba juz 15-latki wiedza wiec co za idiotki zadaja takie pytania? a moze 12-latki? to moze mi odpowiecie "czy jestem w ciazy? kochamy sie z mezem codziennie bez zabezpieczenia...