Miecz 938 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Centralna postać tego forum nie potrafi strawić zainteresowania swoją osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Jest jeszcze jedna grupa. Jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, otake napisał: I z czego cieszysz michę, łysa? Już na...a? Witaj Moon mój oddany stalkerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: To nie kwestia wieku, a charakteru. Nawet średnio rozgarniety zauważy, kto tu się loguje żeby mącić i prowokować. Omijam takich ludzi, ale czasem mam dość tego panoszenia się. To nie ich prywatny folwark. Wiek pogłębia niektóre cechy. Wraz z upływem czasu różne zachowania manifestują się coraz wyraźniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, otake napisał: I z czego cieszysz michę, łysa? Już na...a? Niestety do pracy trzeba iść, więc możesz z rudą pilnować forum, bo ja idę zarabiać. A piękna pogoda za oknem i szkoda iść do pracy. Wytrzeźwiej i nie prześladuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jaka? Nie powie tego głośno. Mogę napisać pierwsze litery. WNP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 414 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Czy Ty siebie czytasz? Czy Ty naprawdę masz świadomość co inni o Tobie myślą? Zachowujesz się jak typowa psychopatka. A skąd wiesz, co 'inni' o kimś myślą? Ktoś cię powołał na rzecznika całego forum, czy sam się mianowałeś? Moze mów za siebie bo nie masz ani dostępu do mojej głowy, ani do opinii innych, to twoje 'inni' to wciąż tylko twoja opinia opakowana w „większa grupe” dla poparcia swojego zdania. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie powie tego głośno. Mogę napisać pierwsze litery. WNP I to jest bezpieczne wyjście z sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Każdy jest świadomy tego, że nie warto reagować. Niestety, ona to traktuje jako przyzwolenie do dalszej jazdy po innych. Konto Baba jest moim pierwszym. Kiedy się tu zjawiłam, trafiłam na kilka osób walczących ze sobą. Jednym z duetów były panie M i E. W głowie sobie zanotowałam: trzymać się od nich z daleka Minęło kilka lat i serial nadal trwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Wiek pogłębia niektóre cechy. Wraz z upływem czasu różne zachowania manifestują się coraz wyraźniej. Pojawia się między innymi mgła mózgowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: A skąd wiesz, co 'inni' o kimś myślą? Ktoś cię powołał na rzecznika całego forum, czy sam się mianowałeś? Moze mów za siebie bo nie masz ani dostępu do mojej głowy, ani do opinii innych, to twoje 'inni' to wciąż tylko twoja opinia opakowana w „większa grupe” dla poparcia swojego zdania. Wystarczy poczytać opinie na tym forum. Nic więcej. Ze zrozumieniem poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Konto Baba jest moim pierwszym. Kiedy się tu zjawiłam, trafiłam na kilka osób walczących ze sobą. Jednym z duetów były panie M i E. W głowie sobie zanotowałam: trzymać się od nich z daleka Minęło kilka lat i serial nadal trwa. Więc trzymaj się tego i w sumie nikt tutaj nie trzyma cię na siłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: I to jest bezpieczne wyjście z sytuacji. To chodzi raczej o wejście, najście ... Albo w.... W... Pisałam, że dziecinnieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Konto Baba jest moim pierwszym. Kiedy się tu zjawiłam, trafiłam na kilka osób walczących ze sobą. Jednym z duetów były panie M i E. W głowie sobie zanotowałam: trzymać się od nich z daleka Minęło kilka lat i serial nadal trwa. To niekończąca się opowieść. Niestety, zabija to co w tym forum jest normalne. Edytowano 10 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Konto Baba jest moim pierwszym. Kiedy się tu zjawiłam, trafiłam na kilka osób walczących ze sobą. Jednym z duetów były panie M i E. W głowie sobie zanotowałam: trzymać się od nich z daleka Minęło kilka lat i serial nadal trwa. A kiedy ja weszłam pierwszy raz na to forum to dinozaury jadły mi z ręki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To niekończąca się opowieść. Niestety, zabija to co w tym forum jest normalne. Tu nigdy nie było normalnie. Bywało znacznie weselej więc hejt rozpraszał się w masie innych postów. Teraz proporcje są odwrotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Wiek pogłębia niektóre cechy. Wraz z upływem czasu różne zachowania manifestują się coraz wyraźniej. Nie analizuję aż tak. Nie nawiązuję tu bliższych kontaktów. Wiesz, na każdym forum toczą się "walki", ja czasem jednym okiem spoglądam jaką, kto ma taktykę. To mi wiele mówi o człowieku, jego kulturze osobistej i mądrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: To chodzi raczej o wejście, najście ... Albo w.... W... Pisałam, że dziecinnieję. Kurczę, dlaczego ktoś na siłę próbuje mi uświadomić jak bardzo ma szczęśliwe życie? I najważniejsze, dlaczego nie może się z tym pogodzić, że jest mi to obojętne jak żyje? Ludzi inteligentnych sam jestem w stanie wychwycić. Nie lubię nachalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Nie powie tego głośno. Mogę napisać pierwsze litery. WNP Wspólnota Niepodległych Państw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Tu nigdy nie było normalnie. Bywało znacznie weselej więc hejt rozpraszał się w masie innych postów. Teraz proporcje są odwrotne. Można było fajnie pogadać. Krótko bo krótko, ale zawsze lepsze to niż nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Więc trzymaj się tego i w sumie nikt tutaj nie trzyma cię na siłę Madzia, kochana ty moja, dziękuję, że mnie uświadomiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Madzia, kochana ty moja, dziękuję, że mnie uświadomiłaś Polecam się szefowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Miecz napisał: To niekończąca się opowieść. Niestety, zabija to co w tym forum jest normalne. Nie tylko one to robią, aczkolwiek najczęściej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: A kiedy ja weszłam pierwszy raz na to forum to dinozaury jadły mi z ręki. Długo tu jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 274 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Polecam się szefowa Kto ci doniósł, że pracuję dla wp.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Miecz napisał: Kurczę, dlaczego ktoś na siłę próbuje mi uświadomić jak bardzo ma szczęśliwe życie? I najważniejsze, dlaczego nie może się z tym pogodzić, że jest mi to obojętne jak żyje? Ludzi inteligentnych sam jestem w stanie wychwycić. Nie lubię nachalności. Czytasz, wzdychasz, idziesz dalej. Albo nie wzdychasz. Otwarte forum, każdy może pisać co chce. Od Ciebie zależy jak będziesz na to reagował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Długo tu jesteś? Hmmm... Musze policzyć... Robię to na paluszkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Czytasz, wzdychasz, idziesz dalej. Albo nie wzdychasz. Otwarte forum, każdy może pisać co chce. Od Ciebie zależy jak będziesz na to reagował. Niby tak, ale czasami reaguję. Taki dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 399 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Kto ci doniósł, że pracuję dla wp.... To Ty tu wszystko blokujesz, usuwasz i banujesz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Nie tylko one to robią, aczkolwiek najczęściej. Lubię hejt. Nigdy tego nie ukrywałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach