Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nartyjezusa

Poddam surowej ocenie moja bizuterie

Polecane posty

Gość Nartyjezusa
Te "tandetne materialy" to srebro i Swarovski. Na platyne i diamenty mnie nie stac... :P

Gość dla mnie trochę za bogato
np. pierwsze zdjęcie. Kolczyki - kwiaty. Bardzo ładne. Ale już te wiszące błyskotki na dole zupełnie niepotrzebne, jakby z innej bajki, innego stylu. Z pokazanych rzeczy najbardziej podoba mi się bransoletka. Na temat łańcuszka i tego zielonego (kolczyki?) trudno coś powiedzieć, bo rzeczywiście zdjęcia niewiele pokazują.

Gość Nartyjezusa
"Wies" to nie jest konstruktywny komentarz. Komentarz pod Toba owszem. BTW, masz uraz do wsi? Ja osobiscie lubie ;)

słuchaj chciałaś ocenę a zaczynasz się czepiać bo ludzie piszą nie po Twojemu, to raz. Nie do wsi nic nie mam i nie wiem jak "u Was" ale u mnie tak zazwyczaj mówi się na taką tandetę. Nie wystawiaj więc zdjęć Twoich "dzieł" do oceny skoro nie jesteś w stanie jej zaakceptować

Gość moglas troche te zdjecia podra
sowac w jakims programie do obrobki zdjec!polecam Ci goraco Picasse!

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
mi się bardzo podoba ta biżuteria

Gość Nartyjezusa
Tak, ale o konstruktywne (patrz pierwsza linijka pierwszego posta), nie sluzace tylko dopieprzaniu sie do kogos. Konstruktywne to takie, ktore czegos ucza. Twoje sa tylko zlosliwe i chamskie, nie ma w nich nic wiecej.

Gość dla mnie trochę za bogato
jeszcze dodam, że napisała "dla mnie" bo może ktoś lubi taki styl. Teraz zresztą jest taka moda. Bo te drugie - takie same kolczyki - ale z innymi błyskotkami - już są lepsze, ale jeszcze nie to (dla mnie! podkreślam!)

Gość Nartyjezusa
Dziekuje, mam Photoshopa ;) ale mi sie nie chcialo :) kiedys zrobie lepsze fotki

Gość Nartyjezusa
Z jakimi na przyklad? Przepraszam na chwilke, ide do sklepu po Twixa ;)

a przepraszam co w nich jest chamskiego??? Bo nie słodzę?? Jak mi się nie podoba to piszę jak jest i tyle. Chamstwa i złośliwości tu nie zauważyłam a słodzić to ewent mogę 5 letniej dziewczynce żeby jej nie było przykro

Gość koiko
niektore przekombinowane Ale sa tez bardzo ladne:)

Gość milamilaaa
Nie w moim guscie, bardziej dla nastolatek. Za "bogato" ozdobione jak dla mnie, wole prostsza bizuterie. Nie obrazaj sie, ale to nie jest zbyt ladne. To jednak tylko moje zdanie, innym moze sie podobac.

Gość Nartyjezusa
malinowajagoda, pomiedzy slodzeniem a bezinteresownymi zlosliwosciami jest duuuza przepasc. No sama powiedz, czy w Twoich wypowiedziach jest napisane co poprawic? Co sie nie podoba? A samo to, ze sie nie podoba, moglas napisac po prostu "nie podoba sie". Naprawde nie zauwazasz, ze Twoj ton jest zwyczajnie zlosliwy i niemily? Do szefa tez tak sie zwracasz i rodzicow? Czy tylko anonimowo?

Gość Nartyjezusa
Pozostalym oczywiscie dziekuje - jak widac, mozna wyrazic to, ze sie komus nie podoba, w zrozumialy i kulturalny sposob :P

mój sposób wypowiedzi jest kulturalny, mamie lub tacie też jeśli kupią tandetę to im mówię, oni też są zawsze szczerzy m.in po to bym nie zrobiła z siebie idiotki porywając się z motyką na słońce. A jeśli Ty nie znasz słowa tandeta ,które określa Twoje prace to proponuję użyć słownika synonimów

Gość Nartyjezusa
Poprawka: ktorym TY okreslasz moje prace - w koncu to Twoja ocena jest. Znam to slowo. Tobie jednak radze odswiezyc jego znaczenie. Twoja opinia nie pomoglas mi. Nie dalas mi zadnych rad. Natomiast zachowals sie arcynieprzyjemnie. Podsumowujac, wyglada na to, ze leczysz tu jakies kompleksy?

kompeksy :D dobre, z powodu opinii ,która Ci nie przypadła do gustu :D I tak oczywiście wyrażam swoją opinie bo o to tu chodzi. BTW wypowiedź koiko też mało konstruktywna jest i co :P

Gość ines73
dla mnie tandeta totalna,ale to moja opinia...

Gość Nartyjezusa
Moglas napisac, ze cos do siebie nie pasuje, ze materialy wydaja sie nieszlachetne czy ze cos jest krzywo. Ale "wiocha" i "tandeta" - okreslenia, jakie slyszalam w podstawowce od lobuzow z podwroka, kiedy cos im sie nie podobalo, a nie umieli znalezc odpowiednich slow z jezyka polskiego, zeby to wyrazic. Aha, jeszcze "bamberstwo" - tez uzywasz?

Gość Nartyjezusa
Coz, napisala, ze przekombinowane przynajmniej :)

nie bamberstwo jest z Poznania podobno a ja nie jestem z tamtych okolic ;) Tandeta hmmm tego określenia nie tylko używają małoletnie łobuzy jak do tej pory zauważyłam i powinno być dość zrozumiałe określenie. Jak widać ines73 jest tego samego zdania :P

Gość Nartyjezusa
Ja raczej stawiam na to, ze chciala dolac oliwy do ognia :) zawsze kiedy sie poprosi, zeby czegos w danym temacie nie pisac, przyjdzie ktos, kto z nieklamana przyjemnoscia to zrobi - coz klimat Kafe...

Gość Nartyjezusa
Ani "tandeta" ani "brzydactwo" nie mowia, co sie nie podoba. Moze dla Ciebie w ogole noszenie bizuterii to tandeta, bo stawiasz na buddyjski minimalizm i powinnam lepic garnki z mandalami? Skad mam wiedziec :D