Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zTobąMamSen

Nudno. Kto pogada?

Polecane posty

Gość py ta ją ca...
jasne :P ja chetnie tez sie nudze co tam porabiasz?

Gość temat dalej się rozwija
Żubr już się chłodzi :)

Ja namawiam faceta zeby gdzies wyjsc a ten nie chce... A jak sama mialabym wyjsc to zazdrosny i co robic? Kafe :)

Mi też nudnooo,;)najgorzej jak sie jest umówionym,a potem się okazuje,że lipa jednak

Gość temat dalej się rozwija
kanapki z pasztetową polecam :)

nataliana ta blog o gotowaniu :O nie wchodźcie tam bo to glitery czy inne gówno de layla Mnie się to często zdarza, nastawię sie a potem zwała :O nie lubię pasztetowej :D

Ostatnio umówiłam się z dwiema kumpelami,nastawiłam się,i żadna nie mogła;(..poszłam sobie sama na zakupy ,a potem w odwiedziny do trzeciej kumpelki hihi Amo-no piękne te rzęsy:)

I żeby się nie nudzić zakładacie/wchodzicie na nudne tematy i zamierzacie nudzić się razem?:D Nuda w wirtualnej gromadzie jest lepsza od chociażby pójcia na spacer i byćmoże poznania kogoś ciekawego albo po prostu zachwycania się wszystkim wkoło?

Ach co do tych rzęs to wystarczy umiejetność malowania i tusz najlepiej podkrecajaco-wydluzajaco-pogrubiajacy nawet tani :D ja mam za 8 zł :D

Gość a ja wlasnie sie dowiedzialam
ze moj facet mnie zdradzal. I to korzystajac z mojego komputera. Nie moge sie uspokoic :-O

Nuda w wirtualnej gromadzie ,przestaje być nudą i przekształca się w porozumienie dusz ;)haha Facet:) miło,że puściłeś ich samych ;) Amo , ja mam taki za 30 ,ale mi tak nie robi:D

ehhh...szkoda slow :-( Mamy razem dziecko..to zaczelo sie w styczniu, biorac pod uwage daty z archiwum, chociazby gg..Znalazlam tez jego profil na portalu randkowym...haslo nie trudno bylo zgadnac, uzyl imienia naszego dziecka :-( 😠

Najgorsze, ze wyparl sie wszystkiego w zywe oczy i do tego przyrzekal na zycie swojego dziecka, ze nie ma go na profilu { a placil nawet za niego miesiecznie 50 zl } gg tez niby nie jego ...zenada, brak slow.

teraz on jest tam..ja jestem tu z dzieckiem. Nie placi nic na nie, bawi sie dobrze..

Ale wybaczcie moi drodzy, nie przeszkadzam Wam i nie zamulam.