Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja cie kocham a ty ...........

ja cie kocham a ty spisz

Polecane posty

Gość janka muzykantka
come dawaj dawaj:p

Gość miłością sie
człowiek nie naje ani nie opłaci rachunkow

Gość utko kurczaka
zaglądam, ale dlaczego takie starocie tu siedzą i zapodają stare jak świat kawałki ?

Gość wrociles po roku
co tam u Ciebie?

Gość nienawidze polityki
odpowiadaj:P

Gość walenty słoik
ja cie rucham, a ty se walisz palcówe

Gość co to za utwor, bo mi sie nie
wyswietla:O

Gość nie dołujcie na noc
Shakira- La tortura :classic_cool: :P

Gość ja cie kocham a ty ...........
Aj moja cyganeczko zachowaj dla siebie poezję i zachowaj radość Nie proszę aby wszystkie dni były słoneczne, nie proszę aby wszystkie piątki były zabawą, nie proszę również abyś wrócił błagając o wybaczenie, jeżeli płaczesz z suchymi oczami, mówiąc o niej Oh mój kochany, to tak bardzo boli To tak bardzo boli Że odszedłeś nie mówiąc dokąd oh mój kochany, utrata ciebie była torturą Wiem, że nie byłem święty ale mogę ci to wynagrodzić Nie samym chlebem człowiek żyje ani nie samymi przebaczeniami Człowiek uczy się tylko na błędach i dzisiaj wiem, moje serce należy do ciebie Lepiej zostaw to dla siebie weź tą kość dla innego psa i powiedzmy sobie do widzenia nie mogę prosić zimy, żeby oszczędziła krzew róży nie mogę prosić wiązu, żeby rodził gruszki nie mogę prosić o wieczność zwykłego śmiertelnika i iść rzucając tysiące pereł przed wieprze oh moja kochana, to tak bardzo boli to tak bardzo boli że już nie ufasz moim obietnicom oh moja kochana, utrata ciebie jest torturą wiem, że nie byłem święty ale mogę ci to wynagrodzić nie samym chlebem człowiek żyje ani nie samymi przebaczeniami człowiek uczy się tylko na błędach i dzisiaj wiem, moje serce należy do ciebie lepiej zostaw to dla siebie weź tą kość dla innego psa i powiedzmy sobie nie odchodź, nie odchodź posłuchaj czarnulko moja, nie wycofuj się od poniedziałku do piątku, masz moją miłość Zostaw mi sobotę, a będzie ci z tym lepiej posłuchaj kochanie, nie karz mnie więcej bez ciebie nie mam spokoju jestem tylko pełnym skruchy mężczyzną jestem jak ptak, który wraca do swego gniazda wiem, że nie byłem święty ale nie jestem zrobiony z kartonu nie samym chlebem człowiek żyje ani nie samymi wymówkami człowiek uczy się tylko na błędach i dzisiaj wiem, moje serce należy do ciebie Oh,oh,oh,oh,oh,oh wszystko to co dla ciebie zrobiłam strata ciebie, to była tortura bardzo mnie boli że tak jest płacz dalej, przepraszam ja? ja nie będę płakać po tobie amen

Gość nie dołujcie na noc
no, ale w wersji oryginalnej brzmi ładniej, znaczy po hiszpaniolsku ;-) i fajna muzyka, można się gibać ;) a właściwie 'pulsować' :classic_cool:

02:36 [zgłoś do usunięcia] nie dołujcie na noc Shakira- La tortura dzieki:classic_cool:

Gość nie dołujcie na noc
proszę :P

Gość nie dołujcie na noc
o... lubię my immortal :classic_cool: choć też smutnawe :P i nie da rady se podrygiwać bioderkiem :P

a czym podrygujesz:D?